Last news in Fakti

8 Април, 2015 13:18 2 236 0

Хванаха кока паста за 100 000 лв. в пощенска пратка

  • хванаха-
  • кока-
  • паста-
  • пощенска-
  • пратка

Разбит е канал за трафик на кокаин от Бразилия до България

Хванаха кока паста за 100 000 лв. в пощенска пратка - 1
Снимка: АМ

Кока паста за 100 000 лв. в пратка от Бразилия беше задържана в София, съобщиха от Агенция „Митници“ (АМ).

Задържана е пощенска пратка, съдържаща 500 грама кока паста с високо съдържание на активното вещество, от което се получава кокаин. Наркотикът по цени на съдебното производство е на стойност над 100 000 лева. При получаването на пратката е арестуван български гражданин с инициали Г. А. на 49 години.

Международният канал за трафик на кокаин от Бразилия до България е разбит през месец март, при съвместната операция между България и Германия с участие на Службата за митническо разследване във Франкфурт на Майн и на звената за борба с наркотрафик при Агенция „Митници", ГДБОП и ГДНП под ръководството на Софийска градска прокуратура

Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА