Last news in Fakti

20 Април, 2015 13:27 1 877 0

Герман Костин е бил разпитан в СДВР

  • ана леонтиева-
  • никита-
  • герман костин-
  • анна леонтиева

За момента той е в качеството си на свидетел по случая с убийството на 5-годишно дете Никита и майка му Ана Леонтиева

Руснакът Герман Костин, за когото имаше информации, че е близък до убитото 5-годишно дете Никита и майка му Ана Леонтиева, вчера е бил разпитан в Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР), съобщи БНР.

Към момента той е освободен без последващи мерки спрямо него.

Герман Костин се е явил на разпит в СДВР, като веднага след това е бил освободен от полицаите. Издадена му е призовка за втора среща с криминалистите. За момента Костин е в качеството си на свидетел по случая.

На няколко пъти той обявяваше в свои интервюта, че ще дойде в България, за да се срещне с хората, разследващи случая.

Факти. Бг припомня, че Трупът на Никита беше намерен в куфар край софийското село Пасарел на 20 март, а тялото на 35-годишната му майка бе открито разчленено край Приморско на 2 март.

Разследващите органи в България и Русия продължават издирването на убиеца на Ана и сина й.

Костин разяснил, че Леонтиева е пристигнала с Никита в България, за да го лекува, а той й е помогнал да намери рускоговорящ лекар.

В началото на февруари в София Костин видял Ана за последно. Тя се качила в скъпа кола с турска регистрация заедно с мъж на около 35 години от кавказка националност с име Паша. С нея бил и синът й Никита.

В началото на април пък стана ясно, че в МВР няма данни убитата да е дължала пари. Не се потвърждава и версията, че тя и момчето са били жертва на отвличане.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА