Last news in Fakti

7 Май, 2015 10:51 4 183 6

Бащата, убил Ани, е интелигентен човек със здрав разум

  • ани-
  • атина-
  • димитрина борисова-
  • станислав бакърджиев-
  • убита-
  • убийство

Днес се очаква да бъде разпитана майката на детето

Според криминалистите, освен че е наркоман, бащата на убитата Ани е един „интелигентен човек със здрав разум, който е знаел какво прави, но не е имал никакви чувства”. 

Според психолозите, „става въпрос за психопат, който изпитва удоволствие от болката на другите“.

„Това, че е извършил престъплението по този начин показва, че всичко е планирано от време, а не е спонтанно извършено престъпление. Този човек няма чувства”, коментира пред медиите психотерапевта Димитра Сфика.

Същевременно майката на детето - Димитрина Борисова е в предварителния арест. Очаква се днес тя да бъде разпитана.

Засега се знае, че Димитрина и Станислав са от Габрово. Станислав е заминал през 2002 година при неговата майка. Там младият мъж не е работил нищо. Димитрина пък е икономически имигрант, работила е като проститутка.

През 2007 г. Станислав е съжителствал с травестит на име Роза, съобщиха „Български новини“. По това време той не е имал собствено жилище и е живеел от хотел на хотел. Травеститът е работил с майката, а същевременно е имал и отношения с бащата на момиченцето.

Случаят с малката Ани продължава да шокира. Вчера, жена на име Мария Карагелопулу, представяйки са за психиатър от организацията срещу наркотиците – ОКАНА се свърза по телефон с гръцки телевизионни предавания твърдейки, че многократно е искала да бъде отнето попечителството на малката Ана от родителите й, но не е била изслушана от компетентния прокурор. Тази новина взриви гръцкото общество.

След светкавична намеса на прокурор и последвалата проверка се оказа, че въпросната жена е декларирала фалшиви лични данни, както и че не е сътрудник на организацията и е задържана.

„Казвах му да не контактува с нея (жена му Димитрина) и затова, когато заживяха заедно не ме искаха при тях. Гонеха ме. Когато тя забременя и ме попита какво да прави и казах, че още не са готови да поемат такава отговорност, тъй като и двамата бяха зависими, тя работеше това, което е правила, а сина ми безработен. В крайна сметка детето се роди в България”, споделя Офелия Гутева, която е майка на Станислав.

„Никога повече няма да произнеса името на сина ми. Извинявайте…“, заявява тя.

Опечалената жена признава, че от първия миг като видяла Димитрина е говорела на сина си да я остави. Относно хомосексуализма на сина си, споделя, че е знаела, че двойката контактуват с травести и е молела сина си да я остави, но той предпочел да се отдалечи от майка си, а не от жена си.

Димитрина, майката на Ани, е контактувала с двама травестити единия от България, другия от Гърция и ги е водила в дома им. Тя е захранвала Станислав с наркотици, твърди още клетата жена, която иска извинение от всички заради сина си и все още се надява Ани да е жива и това да е някаква лъжа.

Хората в Гърция непрестанно оставят цветя и запалени свещи на прозореца на апартамента, където беше измъчвана и убита 4-годишната Ани. Умиление предизвикват и бележките, които хората оставят:

„Ангелче оплакваме несправедливата ти загуба. Ти си на небето с ангелите. Четири рози за четирите ти години живот, който несправедливо ти бе отнет…“

Факти.бг припомня, че вчера, 27-годишният Станислав Бакърджиев, беше преместен в самостоятелна килия в затвора на остров Корфу. Той ще остане там до делото.

Причината за преместването му, според гръцкия заместник вътрешен министър е, че животът му вероятно е в опасност в затвора, имайки предвид каноните и кодекса на честа в местата за лишаване от свобода. 

Станислав Бакърджиев ще обитава килията построената специално за Манолис Дурис и останала в затворническия фолклор именно като килията на Манолис Дурис.

Манолис Дурис е осъден за сексуално малтретиране и убийството на 6-годишния си син, който беше намерен мъртъв на 31 декември 1993. Съдебните власти решиха да го изпратят в същия затвор в Корфу, но по време на трансфера му до острова беше пребит от други затворници-рецидивисти, водени от неписания закон, че “в затворите няма място за детеубийци”.

Малтретирането на Манолис Дурис продължава и зад решетките по особено жесток начин, а властите са принудени да го местят в различни затвори. За 2 години Дурис сменя 4 пъти затворите. На 24 февруари 1996 Манолис Дурис е намерен мъртъв в килията си в затвора в Триполи, обесил се сам на кабела на телевизора си.

Станислав призна, че е разчленил тялото на детето си, след което е сварил останките. После изхвърлил частите в различни кофи за смет в Атина. Засега местната полиция смята, че основният мотив за жестокостта е ревност – бащата се страхувал, че майката Димитрина ще замине за Германия и ще вземе детето със себе си.

Самата Димитрина е обвинена, че съзнателно е оставила в рискова ситуация малката Ани, защото знаела, че бащата я бие. Засега няма доказателства, че майката е съучастник в убийството.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 avtobusa

    0 0 Отговор
    smartta e edinstvenoto mu spasenie i toi napalno si q zaslujava
  • 2 някой

    0 0 Отговор
    Такъв изрод и Стивън Кинг не може да измисли. По-голям урод от тоя едва ли има, Тед Бънди, убиеца от грийн ривър, дюселдорфския удушвач , са като Мики маус, в сравнение с тоя м...л. Смърт!!!!
  • 3 никой

    0 0 Отговор
    не смърт, да го оставят в затвора те затворниците ще го наредят. Да му пръснат циганския з....к
  • 4 кккк

    0 0 Отговор
    нормален но наркоман няма нормален наркоман вси4ките са боклуци измета на нацията да мрат такива
  • 5 pi4a

    0 0 Отговор
    Кво очакваш от м...л?
  • 6 ах

    0 0 Отговор
    АААА,никаква смър!!!Това е леко.Да му отрежат ръцете и краката,да му татуират на лицето че е обиеца и да го пуснат на вън.