Last news in Fakti

7 Май, 2015 21:25 3 034 1

Оставиха в ареста майката на Ани

  • ани-
  • атина

Прокурорът в Атина реши да остави в ареста майката на убитата 4-годишна Ани, съобщи GRReporter.

Срещу Димитрина Борисова са повдигнати обвинения в престъпна небрежност, станала причина за убийството на дъщеря й и за лъжесвидетелстване. Майката твърдяла по време на разпита, че е поверила дъщеря си на свекървата и че не е знаела нищо за убийството на малката. Димитрина заявила, че ако тя е имала нещо общо с престъплението, нямало да отида сама е полицията и да съобщи за изчезването на Ани.

Разпитът й продължил около 4 часа, на следователите направило впечатление изключителното й х;аднокръвие.

Малко преди майката, показания пред следователите дадоха родителите и брат й. И тримата са заявили, че Димитрина обичала много Ани и са говорили обидни думи за биологичния баща на детето.

Припомняме, че от вчера вечерта бащата-детеубиец се намира в изолирана килия в затвора на остров Керкира.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СССР

    0 0 Отговор
    СМЪРТ и за двамата но натози боклук трябва да е бавна и много мъчителна всеки ден да се реже по нещо от идиота без обезболяващи всеки ден да се кълца по малко .