Last news in Fakti

2 Юни, 2015 11:21 1 446 0

Прокуратурата в Габрово разследва убийството на 4-годишната Ани в Гърция

  • ани-
  • станислав бакърджиев-
  • убийство

Прокуратурата в Габрово е образувала наказателно производство срещу Станислав Бакърджиев от  гр. Дряново за убийството на малолетната си рождена дъщеря – Ани Борисова. Престъплението е извършено в град Атина, Рeпублика Гърция в периода 8 – 10 април 2015г.

Разследването се провежда от следовател от следствения отдел в Окръжна прокуратура - Габрово. Изискана е информация по случая от гръцките съдебни власти. Разпитват се свидетели, съобщават от пресцентъра на прокуратурата.

Прокуратурата изпълнява и молби за правна помощ от гръцките съдебни власти. Пред съдия е разпитан свидетелят Назиф Ахмедов - приятел на Станислав Бакърджиев.

Факти.бг припомня, че 27-годишният Станислав Бакърджиев в момента е в атинския затвор Коридарос. Там той ще изчака началото на делото за убийството на 4 -годишната дъщеря Ани, по което е основен обвиняем.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА