Last news in Fakti

17 Февруари, 2016 15:39 2 625 2

Арестуваха Назиф Мехмедов за съучастие в убийството на 4-годишната Ани

  • ани-
  • назиф мехмедов-
  • арестуваха-
  • съучастие-
  • убийството

Той беше обявен за издирване с Европейска заповед за арест

Арестуваха Назиф Мехмедов за съучастие в убийството на 4-годишната Ани - 1

Арестуван е Назиф Мехмедов (Николай), който бе обявен за издирване за съучастие в убийството на 4-годишната Ани в Гърция, съобщиха от Окръжна прокуратура – Габрово.

С постановление от днес, Окръжна прокуратура - Габрово задържа за 72 часа 30-годишният мъж от Дряново, обявен за издирване с Европейска заповед за арест.

Назиф е обявен за международно издирване въз основа на издадена от Прокуратурата в гр. Атина, Република Гърция Европейска заповед за арест.

Искането е за предаване във връзка с провеждане на наказателно производство за съучастие в убийство на малолетно дете - 4 годишната Ани, придружено с последващо прикриване на следите от престъплението.

Предстои Окръжна прокуратура – Габрово да внесе искане в съда за вземане на постоянна мярка „задържане под стража“ на лицето.

Факти.бг припомня, че 21 април 2015 г. 4-годишната Ани беше обявена от своите родители за изчезнала. По-късно се разбра, че детето е убито и разчленено най-вероятно от собствения си баща - 27-годишният Станислав Бакърджиев, а последвалите следствени действия показаха, че той е имал съучастници.

Бакърджиев отричаше да е виновен за убийството на дъщеричката си. Той твърдеше, че за да се разбере истината, разследващите трябва да открият приятеля му Ники (Назиф Мехмедов).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Едикой си

    1 0 Отговор
    Не знам какъв изрод трябва да си че да убиеш невинно дете....
    Просто дори нямам идея.... не мога да си го представя дори....
  • 2 abv

    0 0 Отговор
    Този свят е пълен с изроди.Такяв трябва да се реже на слайс и в камерата.