Last news in Fakti

11 Юни, 2015 18:14 1 754 2

Проверяват гранични полицаи заради видео с рекет на тираджия

  • гранични-
  • полицаи-
  • видео-
  • рекет-
  • тираджия-
  • даи

Проверява се дали може по гласа да се установи, какъв е този служител и кой е

Служители на Гранична полиция от ГКПП Капитан Андреево се проверяват във връзка с компрометиращи ги клипове, публикувани в интернет от турски граждани, съобщиха за Факти.бг от Гранична полиция. Ръководството е разпоредило вътрешна проверка по два случая. 

Факти.бг припомня, че турски шофьор на камион е заснел как е рекетиран от ДАИ и служителка на ГКПП Капитан Андреево и е качил видеоклипа във Фейсбука си. Клипът е качен и в YouTube в края на май.

Рекетът от ДАИ е осъществен по посока ГКПП Капитан Андреево - Свиленград под първия мост, т.наречен "Златния мост". Турските тираджии редовно се оплаквали от рекет именно в този участък. След това повторно на ГКПП "Капитан Андреево" тираджията е бил рекетиран от служител на граничния пункт.

Във връзка със записа на служителката от ГКПП Капитан Андреево от Гранична полиция при появилите се две видеа на турския шофьор заявиха, че няма как да се направи проверка, защото на записа не се вижда лице и се чува само глас, поради което не може да се установи към коя служба е служителката.

Във връзка с това, днес от Гранична полиция заявиха, че независимо, че не се вижда лице се извършва проверка. Проверява се дали може по гласа да се установи, какъв е този служител и кой е, но това все още не е установено, тъй като не е ясно в кой период от време се е случило.

По предварителна информация клипът не е направен сега, което затруднявало работата на органите на реда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лимонката

    0 0 Отговор
    Що се правят на луди?Те да не са били 100 човека там по това време? Да ги уволняват всички и толкова!И без това за да станеш тлъст ДАЙаджия кихаш пари на определени хора това всички го знаят!
  • 2 възмутен

    0 0 Отговор
    Лимонке така им е изгодно да се оправдават че клипа е преди много време .При добро желание и политическа воля за разкриване истината няма давност.
    Няма ден в който да не е уличен в корупция граничен полицай но немогат да се преборят шефовете им.
    Наложителна е тотална рокада и ротация от различните граници зелена синя .