Last news in Fakti

26 Юни, 2015 15:16 12 525 28

Убиха работник на магистрала „Струма“

  • убиха-
  • работник-
  • магистрала-
  • струма

Той направил забележка на мъже, опитали се да преминат с кола през участъка, който е в ремонт

Убиха работник на магистрала „Струма“, съобщиха от ОДМВР-Благоевград. Инцидентът е станал в 13:40 ч. в района на санданското село Левуново където се извършват строителни дейности.

В РУ-Сандански е получен сигнал за това, че при разклона за с. Левуново е настъпило ПТП между два леки автомобила, а на местопроизшествието има физическа саморазпрова между няколко мъже. От пристигналите на място полицейски служители е установен един лек автомобил, но без участниците в инцидента.

Факти.бг научи от свои източници, че лек автомобил „Seat” със затъмнени стъкла се движел по автомагистралата, която все още е в ремонт. Работникът направил забележка, че участъкът все още не е пуснат за движение. В този момент от колата излезли около 4-ма здрави момчета, който започнали да го бият. Единият от тях грабнал най-близкия камък и разбил главата на 47-годишния Николай Чивиев.

Веднага е извикан екип на Спешен център, а работникът е откаран в МБАЛ-Сандански. Въпреки опитите на лекарите да го спасят младият мъж е издъхнал заради огромния хематом на главата.

По случая е образувано досъдебно производство. Работата по установяването на участниците в инцидента продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аман

    5 0 Отговор
    Аман от кретени, ей!
  • 2 Military man

    6 0 Отговор
    Боклукът, който безцеремонно е разбил главата на невинния човек, трябва да бъде публично екзекутиран, за назидание на всички останали кретени. Липсата (отмяната) на смъртното наказание у нас беше огромна грешка - дързостта на бандитите и безумците стана безгранична! Ако бях роднина на този човечец или дори само да знам, че няма да нося наказателна отговорност, лично ще го гръмна в междувеждието. Това животно не знае защо се е родило и НЕ ЗАСЛУЖАВА ЖИВОТ!

    Коментиран от #6

  • 3 тошибиян

    2 0 Отговор
    бг 2015 година...това са от този типаж който са така да се каже киселите тарикати и псевдо мутри и гъзари аз ако съм на власт пращам 4астите само 4е не от бг ами ще наема или руснаци или някъде около тях със заповед всичко що е по чалгите да се разстреля манекенки гъзари баровци киселяци ди жей охрани сервитьорки вси4ко що мърда вътре и това във вси4ки 4алготеки във вси4ки населени места...
  • 4 хайде

    2 0 Отговор
    Въстание!!!

    ... или с подвити опашки да бягаме далеч от Родината!
  • 5 MMM

    4 0 Отговор
    Трябва да върнем смъртната присъда...
  • 6 незнайко

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Military man":

    Подкрепям твоето изказване по повод статията. Наистина трябва да се върне смъртната присъда.
  • 7

    4 0 Отговор
    Стигнахме дъното на деградацията, направо съм потресен, такива изроди не заслужават да живеят.
  • 8 жьтвариа

    3 0 Отговор
    няма дьржава ониа в парламента само гледат кво да откраднат и това е хората да умират вьстание трябва ве4е несе трае
  • 9 Миро

    3 0 Отговор
    Референдум за връщане на смъртната присъда,беззаконието и лошата управа правят държавата ни Абсурдистан
  • 10 ле

    1 0 Отговор
    Ники...лека ти пръст приятелю !
  • 11 Айсман

    3 0 Отговор
    М....цата им и боклуците! Дано да ги разстерлят тези изроди! Незабавно връщане на смъртнотто наказание е решението на проблема!!!
  • 12 чирак

    3 0 Отговор
    Къде е Прокурор N1.Знае за фишовет и актовете.А за убиците си траe.До кога ще си си траем да ни трепат на кой когато му е кеф.Смърт за всички долни мутраци.Това са псевдо мутри и боклуци.
  • 13 Красо Зелето

    3 0 Отговор
    Положението е доста напечено. Щом почнаха да убиват посред бял ден и да не могат да ги хванат, смятайте колко има държава, и колко има полиция. Трябвало е да не си върши работата човека, и да ги остави да се изпотрепат, или да убият някой невинен, но се е жертвал той за каузата. Но тези не трябва да ги оставят на свобода. Направо да ги умъртвят и да не са в тежест на държавата (в затвора). Не трябва да живеят такива, ще убият пак някой невинен. Всеки се има за безнаказан и прави каквото си иска! На оръжие братяя!
  • 14 ЗАКОНИ С ПАТРОНИ

    2 0 Отговор
    Това са последиците от липсата на ограничения и контрол над тая сган.

    Когато човека свикне да се саморазправя , самооправя и прочие...
    След това най-малката забележка я усеща отзад квадратно.

    Това не е първия такъв случай след направена забележка от добросъвестен човек или такъв със съхранена ценностна система.

    ЗА СТРОГ КОНТРОЛ НАД НАСЕЛЕНИЕТО!

    При младите хора в момента това е начин на живот , България я очаква необуздаема стихия от деградиралите същества. Фатален завършек на една измислена система на живот.
  • 15 ЗАКОНИ С ПАТРОНИ

    2 0 Отговор
    По улиците е пълно с недорасли мъже които реагират импулсивно на всичко против очакванията им и правят пакости само като малките деца.

    Много разглезена чалга паплач...

    Аз подкрепям военната намеса.
  • 16 S Doichinov

    2 0 Отговор
    Правиш забележка в рейса вадят ти нож.Правиш забележка на пътя-мъртъв си.Тоталнадеградация.Да ги хванат и да ги пуснат на народа,хората да решат какво до го(ги)правят.
  • 17 Vasik Atanasova

    3 0 Отговор
    КАКЪВ НАРОД СМЕ ВЕ СТРАХЛИВ
    КАК НИКОЙ НЕ СЕ Е НАМЕСИЛ ДА МУ ПОМОГНАТ ПФУ
    ТОЗИ ЧОВЕК Е ИМАЛ 3 ДЕЦА
    КОИТО ОСТАНАХА БЕЗ БАЩА
    АМИ ДА ТРЯБВА ДА ИМА СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ
    ЗА ДА ИМА СТРАХ
    А ТАКА УТРЕ ЩЕ УБИЯТ ДРУГ ЧОВЕК

  • 18 П Сарафски

    0 0 Отговор
    Ако им се размине на тези отрепки Господ да ги вземе.
  • 19 maks

    0 0 Отговор
    Да. Смъртно наказание и това е. Само ,че аз да го изпълня. Четири тежковозни коня ще свършат добра работа. Като в средновековието. На площада. Процедурата ще отнеме около 5 мин. на една гад. .дори го сметнах че за едно денонощие 288 изрода по малко. За една година здрава работа ще понамалеят. Като задължително условие ще е да чакат наредени в колона по един и да наблюдават случващото се. А защо не да си помагат помежду си и да си слагат докато чакат сами примките на ръцете и краката.Тамън ще става и по бързичко
  • 20 Дядо Поп

    0 0 Отговор
    Какво,ли не прави дрогата!
  • 21 рррррр

    0 0 Отговор
    До кога ще има такива неща ....затриваме са кат нация ..жалко
  • 22 999

    3 0 Отговор
    До това ни докараха Европейските ценности и така наречената демокрация. На всякъде дрога ,проституция ,п....стия,всякаква престъпност, корумпирани ченгета и управници които създават закони за да пазят собствените си задници. Сигурен съм ,че ако този човечец бе поискал да си извади разрешително за оръжие щеше да му бъде отказано но на мутрата с пачките не, но на държава с президент п....ст и премиер мутра какво друго да се очаква тук права имат политици цигани, геове ,мутри но не и нормални работещи хора.Бог да прости човека и дано децата му имат повече късмет .
  • 23 коце

    0 0 Отговор
    Това е следствие.КРАЖБАТА е началото- от пътищата милиони,от К.Т.Б.милиарди,незнаен заем десетки милиарди...
  • 24 Пламен

    1 0 Отговор
    А имаше казарма до преди 15-тина години! Сега - два американски танка и една паплач държавни безделници със зачислени АК
  • 25 Боклуци

    1 0 Отговор
    да .а б....ците му надрусани !! Искам бавно да ги гавря !!! Зъбче по зъбче ...
  • 26 Отрепки

    2 0 Отговор
    Ще му одрежа крака и с него ще го бия!
  • 27 Komsomola

    1 0 Отговор
    Заслужават екзекуция тъпи к...ленца
  • 28 gost

    0 0 Отговор
    незабравяйте,че към днешна дата българина е второ поколение с обувки.