Last news in Fakti

29 Юни, 2015 11:15 5 322 6

Ембака ще се предаде до часове

  • струма-
  • ембака-
  • предаде-
  • часове

Нямам контакт с него, заяви адвокатът му

Ембака ще се предаде до часове - 1
На снимката: Емил Първанов - Ембака

"Нямам контакт с Ембака, но имам неговото уверение, че ще се предаде. Това ще се случи до часове", заяви по Нова телевизия Росен Недин, адвокат на Емил Първанов - Ембака, който уби работник на автомагистрала "Струма" в петък.

"Той ми уточни, че автомобилът му е бил ударен с някакъв предмет. Започнало е преследване по пътя, бил е засечен. Господинът е започнал да нанася удари с палка и да троши колата му. Емил е бил в състояние на отбрана", обясни юристът. 
 
Той изключи възможността Ембака, който е от санданското село Лешница, да отпътува зад граница, за да се укрие от закона. Според Недин колата на Първанов е била потрошена от убития впоследствие Николай Чивиев. 
 
"Не съм съгласен с вас, че той е извършил това, в което го обвиняват. Срещата на магистрала "Струма" между починалия и Емил Първанов твърде много ми напомня за тази между Давид и Голиат", заяви юристът.

"Николай Чивиев е имал в себе си електрошок, но не го е използвал", заяви Методи Бачев, който е шеф и роднина на убития Чивиев.

"Николай не се е защитил, защото там е имало жена, а той е такъв човек, че няма да посегне в присъствието на жена и на дете", заяви Бачев, като подчерта, че убитият работник в никакъв случай не е бил човекът, който е нападнал пръв.
 
По отношение на твърденията, че от Френския чуждестранен легион ще търсят отмъщение за жестоко убития Николай, Бачев отговори, че не знае какво би се случило.

„Ако Ники не бе защитил колегата си Ботьо, сега сигурно Ботьо щеше да е мъртъв. Ботьо ми разказа, защото не съм бил на мястото на инцидента, че е бил ужасен от агресията. Когато станала разправията, Николай е застанал пред Ботьо и го е защитил. В тефтера на Ники имаше икона на Богородица. Сега искам хората да вярват в Бога и да нямат чувството на безнаказаност, което е имал човека, който го уби”, разказа Бачев и по bTV.

Николай Чивиев побелял за 72 часа, когато бил в плен по времето, когато е бил във Френския легион и е бил на мисия, разказа още Бачев. Николай е бил в плен за 72 часа, разпъвали са го на кръст. Той ми сподели, защото разказваше за преживяванията си там, че тогава е побелял за трите дни в плен, каза още шефът му.

Бачев сподели и за друга случка от живота на Николай като войник в легиона: „В Африка са имали мисия срещу изнасилвач. Издирвали са го няколко дни. При тази мисия Николай е бил тежко ранен.”


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 223377

    1 0 Отговор
    Е...СЕГА КАКВО ЛЪГАНЕ ЩЕ ПАДА В СЪДА...
    бедно ви е въображението.
    Накрая ще спечели този за кокото са лъгали най много,,свидетели,,
  • 2 чичо

    1 0 Отговор
    легионерите ще ги оправят и двамата,Ембака и адвоката,рано или късно
  • 3 съдя темерел

    0 0 Отговор
    Значи няма такъв адвокат тъпанар, хем нямал контакт с ембака ли къв е хем имал неговото уверение че ще се предаде, тва ако беше у друга държава адвоката автоматично ще го съдат за укриване на убиец!!! Ама нали сме в булгаристан с ш...ния комунистически съд къде като умре некой след това някой роднина му заема мястото!!!
  • 4 тошибиян

    0 0 Отговор
    по4на са аз такова тои фърли камъни по мене и сам се удари
  • 5 яя

    0 0 Отговор
    На тоя само като му видиш мутренската физиономия с ниско чело,трябва да ти е ясно що за " човек "е .
  • 6 ЦРУ

    0 0 Отговор
    Пичове,няма к'во да се коментира! На тоя Ембак му е "ЕмБана м...та",ще е жив докато е в затвора! После е "довиждане"...свирен е вече!Тия от легиона...