Last news in Fakti

11 Ноември, 2015 12:31 1 697 0

Оставят в ареста Емил Първанов-Ембака

  • ембака-
  • емил първанов-
  • оставят-
  • ареста

Той се появи в съдебната зала придружен единствено от адвоката си

Съдът реши да остави в ареста обвинения за убийство на магистрала „Струма” Емил Първанов - Ембака криминално проявен

Той се появи в съдебната зала придружен единствено от адвоката си Росен Недин и през цялото време запази мълчание. Защитата му настоя мъжът да остане за постоянно в ареста заради постоянни заплахи за живота му от „легионери”.

„Докато се води делото е по-добре да е в ареста с оглед на сигурността му. Доблестно и достойно иска, ако е виновен за нещо, да бъде наказан. Той също е човек и разчита на обективен процес”, каза адвокатът му. 

Факти.бг припомня, че Емил Първанов е обвинен в убийството на бившият легионер Николай Чивиев, който охраняваше магистрала „Струма" по време на строежа й през лятото.

След инцидента Ембака се укриваше над 130 дни. Подобен вид престъпления предвиждат до 20 години затвор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА