Last news in Fakti

12 Август, 2015 04:00 3 697 3

Съдия дава избор: Брак или затвор

  • съдия-
  • избор-
  • брак

Той е бил съден след бой с бившото гадже на неговата приятелка

Съдия разпореди на подсъдим да сключи брак с приятелката си като част от своята пробация, съобщи „Мирър“.

На Джостин Бънди му бе наредено да се ожени за приятелката си Елизабет Джейнс, след като е участвал в продължителна вражда с нейния бивш приятел.

Двойката е от Източен Тексас, като съдия Рандъл Робъртс даде избор на Бъдни между брак или 15 дни в затвора. Той се е явил в съда заради бой с бившо гадже на своята приятелка.

„Той говореше обидни неща за нея и аз го предизвиках на бой. Той пристъпи напред и аз го ударих по брадата.“, заяви 21-годишния Бънди.

След делото Елизабет Джейнс заяви, че би й харесало да се омъжи на пролетна сватба, защото тогава не е нито твърде студено, нито твърде горещо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Станимир

    2 0 Отговор
    малоумни янки
  • 2 тошибиян

    0 0 Отговор
    затвор затвор избирам
  • 3 martinez

    0 0 Отговор
    15 дена затвор разбира се. тамън ше си почина от дебеланата