Last news in Fakti

22 Август, 2015 02:00 14 927 4

Жена вади очите на 16-годишната си сестра като част от ритуал по екзорсизъм

  • екзорсизъм-
  • сестра-
  • ритуал

Момичето е било изнасилено от няколко мъже

16-годишна тийнейджърка стана жертва на брутално групово изнасилване, след което очите й бяха извадени от нейната по-голяма сестра, съобщи „Мирър“.

Бруталните действия са били част от ужасяващ екзорсистки ритуал. Инцидентът се е случил в аржентинския град Генерал Пинедо. Родителите на момичето са вярвали, че то е било обладано от дявола. За това са и позволили ритуала.

В момента жертвата се бори за живота си в местна болница. След като момичето е било изнасилено то няколко мъже, нейната сестра му е извадило очите. Полицията вече я е арестувала, като тя твърди, че пасторът, който е водил екзорсизма, й е заповядал да отстрани очите на сестра си, защото през тях тя е виждала злото. Според нея дяволът е обсебил сестра й чрез нейните очи и тъй като демоните изпитват ужас от болката, се е вярвало, че чрез този акт те ще бъдат прогонени.

Полицията в момента издирва мъжете, за които се смята, че са участвали в изнасилването. Родителите на жертвата също са вярвали, че тя е обладана от злото. Момичето, чието име не се споменава, постоянно е твърдяло, че вижда странни животни, като прилепи например. За това и те са потърсили помощ от екзорсист. В момента се води разследване по случая.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 копеле

    0 0 Отговор
    На мен пък все ми се привиждат порно извращения......и 3-4 монахини биха ме оправили (от по младичките де)
  • 2 Гост

    0 0 Отговор
    До тук води религията - пълна изродщина!
  • 3 Камен

    1 0 Отговор
    Няма такива тъпанари! Тия люде са по прости от оборска тор и си заслужават всичко, което им се случва. Дано Шефа по-скоро си прибере вересиите, че не се издържа вече от повсеместна простотия и лумпенщина...
  • 4 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    ЛУДИ ХОРА