Last news in Fakti

13 Декември, 2015 16:55 17 499 9

Убийство в Чирпан

  • убийство-
  • чирпан-
  • мъж-
  • престрелка

Мъж е починал след престрелка

Убийство в Чирпан - 1

За убийство в Чирпан, съобщиха от ОДМВР-Стара Загора.

На 12 декември 2015 г., в 15.15 ч., в ОДЧ на ОДМВР – Стара Загора, на тел. 112 е получено съобщение за стрелба с огнестрелно оръжие в гр. Чирпан, на ул. "Кокиче".

По същото време в РУ - Чирпан са се явили двама мъже на 33 г. и на 25 г., от гр. Чирпан и са заявили, че докато са пътували с лек автомобил "Mercedes", преминавайки по ул. "Кокиче", между тях и мъж на 54 г. от гр. Чирпан, е възникнала престрелка, в следствие на която 25-годишният е получил огнестрелна рана в дясната длан, като самият той е прострелял 54-годишният с ловна пушка.

54-годишният е откаран в ЦСМП - Чирпан, но в следствие на раните си е починал, а 25-годишният е обслужен в МБАЛ - Чирпан, където от ръката му е изваден проектил.

При извършените оглед и претърсване на "Mercedes"-а са намерени и иззети 1 бр. ловна пушка и 2 бр. пистолети - всички незаконно притежавани, както и нож с дължина 230 мм.

От 18-годишната снаха на убития, с протокол за доброволно предаване е предаден 1 бр. незаконно притежаван пистолет.

В РУ – Чирпан е образувано досъдебно производство. Двамата мъже са задържани първоначално за срок до 24 часа, а днес на 25-годишният е наложена мярка за неотклонение “Задържене под стража” за срок от 72 часа. Всички участвали в престралката са от ромски произход.

Работата по случая продължава под ръководството на Окръжна прокуратура – Стара Загора. Всички лица са от ромски произход.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ддд

    3 0 Отговор
    имена нещо няма?
    ади знаеме ги какви са
    ама освободете ги
    сега от родата на убития ще дойдат 100 или 200
    човека
    да дирят сметка
    пуснете го под гаранция
    няма да го издържаме още 50 години я
  • 2 асд

    0 0 Отговор
    За какво са ти имена, аФтора на статията на два пъти заявява, че лицата са от ромски произход, ама от ромски произход! Не от какъв да е друг ...
  • 3 EMSKI

    0 0 Отговор
    Преди време актуални бяха ножовете в тоя край.....сега огнестрелно оръжие носят ей-така! Някоя служба няма ли да се самосезира да направи обиски в чирпанския цигански квартал? Не че имам против да се самоизбиват,но все пак да бъде "законно".
  • 4 Спиро

    0 0 Отговор
    Какво означава това "ромски произход"?
    Означава, че са цигани ли?
    Защо не наричат нещата с истинските им имена?
    Защо двама цигани, карат мерцедес? Аз претендирам, че имам хубава работа и си плащам данъците, а за мерцедес като че ли не ми остават.
    Няма ли кой да провери дали всичко са си платили и дали Айшетата Не са на социални помощи за да може М..го да си купува мерцедес и незаконно оръжие?
  • 5 МАНГОДЖЕРИ

    0 0 Отговор
    Шефче прав си за РОМ и ЦИГАНИН цял свят ги нарича ЦИГАНИ на за МЕРЦЕДЕС незначи че е скъпарска кола има и за по илядо лева .........
  • 6 abv

    0 0 Отговор
    Щом и м....рите взеха да носят оръжие -ловни пушки, пистолети и кой знае още какво направете сметка на какво ниво ни е държавата от гледна точка на незаконно притежавани огнестрелни оръжия.
  • 7 вьлкь

    0 0 Отговор
    само за бьлгарите ли е забраненено орьжието .асии циганията
  • 8 възмутен

    0 0 Отговор
    браво на автора на статията.Трябва да се знае че не са българи а роми. Те по цял свят правят измами-а после нормалните българи отнасяме х_я
  • 9 Развеселен

    0 0 Отговор
    И без да пише е ясно, че са циганя. Снахата обаче отдавна е в родата, има-няма 6 години, от как е била на 12