Last news in Fakti

21 Декември, 2015 19:06 26 192 8

Заклаха зърнен бос

  • заклаха-
  • зърнен бос-
  • кунчо кунчев
Заклаха зърнен бос - 1
Снимка: Трибали

Жестоко убийство е станало миналата нощ във врачанското село Добролево, съобщи tribali.info. Жертвата е популярният зърнопроизводител Кунчо Кунчев, потвърди кметът на селото Илиян Буковски. Той е бил намушкан с нож 12 пъти.

76-годишният Кунчо Кунчев от поне 20 години се занимава със земеделие. Брутално убитият мъж е бил заможен, което е една от най-вероятните причини да бъде убит, подозира кметът.

Съмнението, че нещо е станало с възрастния мъж дошло, когато жена му многократно му звъняла на мобилния телефон, но той така и не отговарял. След поредното позвъняване, съпругата му Людмила, която живее във Враца, се притеснила и позвънила на братовчедка си в селото, да отиде и да провери какво е станало. След като отишла до къщата на Кунчо, тя го намерила паднал по слипове до леглото в стаята на приземния етаж, в която живеел. До тялото е бил намерен пълнител за пистолет, а самото оръжие и кобура, които са законно притежавани, не са открити. Вероятно той е бил нападнат, докато е спял и не е успял да извади навреме пистолета си.

Приживе Кунчо е бил член на ловната дружинка и дълги години е бил директор на ПУЦ за заварчици във Враца. Кунчо е имал две деца - дъщеря и син.

От сутринта на мястото на убийството са пристигнали четири патрулки с униформени и следователи, които работят по случая. В селото се коментира, че с престъплението е възможно да има нещо общо с група негови работници от близкото село Алтимир, които били разхайтени и злоупотребявали с алкохол. Възможно е и кредитори да са си потърсили дълговете, които той е имал към тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    ЗА КВО ДА УБИВАШ 76Г ДЯТКА
    ПАРИТЕ РАЗВАЛЯТ ЧОВЕКА
    ИЛИ ЗНАЕТЕ СРЪБСКАТА ПОГОВОРКА
    ЗА ПАРИ И ЧОВЕК
  • 2 баба ми

    0 0 Отговор
    Който го е убил, му е направил гояма услуга. Така умрял като мъченик, а убиецът му си е присвоил всичките му грехове.
  • 3 бате жоро

    1 0 Отговор
    Като гледам къщата на покойния бай Кунчо, в село за което не съм чувал до сега, си мисля, че е бил богат само за регионалните села. Отделно от това домът му не е защитен от взлом. Май е имал предимно дългове.
  • 4 Роки

    1 2 Отговор
    Едва ли е забогатял от земеделие.Вероятно нещо друго има.
  • 5 дедектив

    3 0 Отговор
    това си прилича на нощен взлом със цел обир придружен със убийство и си е чисто ромско нападение щом е мушкан със нож повече от 10-пъти и му е взет бойният пистолет и е обран
  • 6 шериф

    4 0 Отговор
    Като във филм уестърн.Само че тук българския Кърк Дъглас е издърпал късата клечка.Бърз или мъртъв -това е реалността днес по нашите села.Свиквайте с натрапената ни демокрация!!!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Паисий

    2 2 Отговор
    Васик или Васко или каквото там си. Като ти липсва граматиката, защо пишеш коментари където ти падне. Не бъди на всяка манджа мерудия.