Last news in Fakti

29 Декември, 2015 11:09 1 502 1

Задържаха мъж за убийството на зърнен бос

  • ром-
  • убийство-
  • зърнен-
  • бос-
  • задържаха

Той е криминално проявен

35-годишен ром от Добролево е задържан от полицията във връзка с убийството в родното му село, което бе извършено преди седмица, съобщи „Конкурент“. Мъжът е криминално проявен. Смята се, че той е влязъл в дома на вързрастния Кунчо Кунчев и го е ликвидирал. От къщата на зърнопроизводителя липсват пари, ловна пушка и пистолет.

Припомняме, че възрастният мъж от борованското село Добролево беше намерен мъртъв в дома си. Информацията бе потвърдена от полицията. 76-годишния Кунчо Кунчев е бил зърнопроизводител. Кметът на селото Илиян Буковски разказа преди дни, че човекът е бил добър и неконфликтен. Познат е в селото като добър човек. Като зърнопроизводител е осигурявал работа на много хора- сезонно и несезонно. До колкото е известно човекът не е имал дългове. По неофициална информация Кунчо е бил намушкан с нож.

Съпругата на зърнопроизводителят многократно звъняла на мъжа си, но след като не получила отговор на мобилния телефон, се притеснила и помолила съседка да отиде да провери какво се случва. Съседката отишла в къщата към 10 ч. сутринта и открила безжизненото тяло на мъжа. Веднага след като се натъкнала на ужасяващата гледка жената сигнализирала на 112.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 jp power

    0 0 Отговор
    Така е българина цял живот гради за да му го открадне циганина, а проблема е в това, че не можем да се опазим от тая сган, поне не и законно. Сега човека в гроба, работници без работа, а м...ла на топло да го храним и поим 20г. пак ние...