Last news in Fakti

25 Декември, 2015 09:03 9 445 17

Полицай беше прострелян в София

  • полиция-
  • прострелян-
  • горубляне
Полицай беше прострелян в София - 1

Полицай от "Магистрална полиция" е бил прострелян в четвъртък вечер в района на Горубляне. Полицията в София издирва извършителя.

Сигналът за стрелбата е подаден след 21 ч. в СДВР. По информацията, известна до момента, от преминаващ джип е стреляно веднъж. Изстрелът е улучил в крака полицай от "Магистрална полиция", който в този момент е бил на работа на караулката, намираща се на "Самоковско шосе" и околовръстния път, близо до Горубляне. Полицаят е бил откаран в болницата, а джипът, от който е стреляно, е избягал в неизвестна посока. Малко по-късно всички части на Столичната дирекция на вътрешните работи са били вдигнати по тревога да издирват автомобила.

Съобщава се, че стрелбата срещу служителя на реда не е била провокирана с нищо, тъй като колата не е била спирана за проверка.

За момента в СДВР не е известно дали в джипа е имало няколко души или е бил само един - човекът, който е стрелял. Няма опасност за живота на ранения полицай, за кого се уточнява, че е на 30 години.

Издирването на неизвестния стрелец продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Учуден

    2 0 Отговор
    Това ако стане в нормална държава..........
  • 2 некойси

    3 1 Отговор
    Нека сега Борисов да коментира.
    Искам да чуя коментара му след гръмките приказки за пропсерите, напредък и успех, къде се случват и под каква форма на проявление?!
    Това няма как да се случи в нормална функционираща държава, щом стрелят произволно по органи на реда няма как да се чувствам в безопасност.
    Дали това е дъното или има още накъде.

    Коментиран от #3

  • 3 Киро

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "некойси":

    Винаги има накъде!Че в България все още няма просяци по улиците.Погледнете една Америка не можеш да ходиш нормално по тротоарите без да ги подритваш на всеки ъгъл.Нещата ще стават все по зле и зле, лошото е ,че ние сме главните засегнати.А относно стрелбата не се знае защо са стреляли по него, може и да е имало причина.Никой не стреля по полицаи за забавление.
  • 4 Daniel Kazakov

    1 0 Отговор
    Има камери навсякъде , ако не на това кръстовище на следващото , така , че е въпрос на време .

    Коментиран от #7

  • 5 Джип

    0 1 Отговор
    Къде има камери на следващото кръстовище ?
  • 6 СССР

    0 5 Отговор
    е които хулите ПОЛИЦАИТЕ докато надигате бутилката и се правите на мъже сега какво ште кажете да има ПОЛИЦАИ които са позор за МВР но има и такива които с чест носят пагона и служат на БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #8

  • 7 а ся

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Daniel Kazakov":

    Има и маски и Запалена кола има после . До тук може да се разбере с какво оръжие е стреляно и до там . Нито "боклука " ще си признае , нито ченгето ще каже какви ги е свършил .
  • 8 а ся

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "СССР":

    Съдействай за изгонването им . Премълчаването на истината също е наказуемо !!!!! Като си толкова честен , би ли споделил на колко униформени "колеги" си навредил на бизнеса ?

    Коментиран от #9

  • 9 СССР

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "а ся":

    НЕ СЪМ ПОЛИЦАЙ но винаги се отнасям към тези хора с уважението което заслужават обиждат ги които ИМАТ ВЗЕМАНЕ ДАВАНЕ С ЗАКОНА

    Коментиран от #10

  • 10 а ся

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "СССР":

    обиждат ги които ИМАТ ВЗЕМАНЕ ДАВАНЕ С ЗАКОНА

    На протеста много баби и дядовци , майки с колички , че дори и деца бяха против . Явно имаш изкривено съзнание и трудно преценяваш кой е "боклук" и кой не .
    Сложиха ти много минуси . СПРИ СЕ !!!!Нямаш ни една точка , ни една запетайка , ни една главна буква в "творението " ти . Уважавам мнението на всеки човек , но явно не всеки мисли като теб . Което си е и много хубаво .

    Коментиран от #13

  • 11 пха

    1 0 Отговор
    Неграмотният полицай се е самозастрелял и, поради това че му е тъпо да си го признае, е казал "Някой ме простреля" !
    Безполезници.. дилъри, наркомани, рекетьори и корумпирани ... Ей това са нашите полицаи
  • 12 Plodviv

    0 1 Отговор
    Факт е, че има прострелян човек, това е важното. Вече какъв е, защо и как е станало са отделни въпроси, но фактът, че е имало изстрел от оръжие, който е наранил чове,к е тревожен, защото утре там може да е всеки от нас...
  • 13 СССР

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "а ся":

    да съвестните хора са били на протеста а ти май се засегна нещо
  • 14 kolelo

    1 0 Отговор
    дори там няма камери, всичко в държавата е пълна породия, а по принцип, много малко полицаи има, повечето са куки-само изгода търсят от пагона. Затова никой не ги уважава, за жалост това е истината.
  • 15 лъва

    1 0 Отговор
    Ами да нищо ново под слънцето.Да видиме сега за колко време ще ги намерят тия изверги и дали въобще ще ги намерят.А и дори да ги намерят аз предлагам на извършителите да им дадат максимум 72 часа арест за това деяние да го пишат средна телесна повреда както много пъти става и после да си ги пуснат по живо по здраво да си ходят срещу скромните 1000лв гаранция както митничарчетата дето ги задържаха че после охотно си ги пуснаха.Аз даже ме е яд за митничарите трябваше държавата да им даде и пари за да ги компенсира за ЗАГУБИТЕ които са претърпели през времето което са прекарали в ареста.Пък Славчо Трифонов нека си прави подписките и референдумите ха ха ха хааааа ТЪП НАРОД.
  • 16 dhcp

    1 0 Отговор
    Абе че има боклуци с пакони е ясно, но не всички са такива. Обаче тая стрелба е много тревожна, защото тя не е символ на омраза към полицията, а е символ на беззаконие! Трябва на полицаите да им се дадат повече права, а не да ги е страх да защитават обществото, но в същото време полицай работещ срещу обществото(разбирайте подкупи, терор...) да бъде наказван строго. Та държавата ни е болна!
  • 17 яни

    0 0 Отговор
    ''На тоя с джипа,миналата седмица му е прибрал 200 кинта ,за да не му вземе книжката за алкохол и сега си му връща мутричката''.Няма как да го намерят.За една изгоряла крушка на габарита /на мерца се вижда като са пуснати фаровете/,за 24ч.три пъти ми прибраха по 20лв.,за да не ме спрат от движение.куките,въобще не ги съжалявам.Излизат на пътя с единствената задача да направи добър надник и да си се прибере.98% са такива,та в това число са митница,ДАИ и всички държавни ''кърлежи''.