Last news in Fakti

26 Декември, 2015 13:01 1 666 0

Втори ден търсят стрелеца срещу полицая

  • горубляне-
  • полицай-
  • стрелба
Втори ден търсят стрелеца срещу полицая - 1

Полицията все още издирва стрелеца, който рани 30-годишния полицай в района на Горубляне в четвъртък вечерта. Експертизите на МВР са показали, че по полицая е стрелял шофьорът на джипа, от който е открит огън.

През целия ден вчера на мястото е извършен втори оглед. Търсени са записи от камери на близката бензиностанция, както и евентуално гилзи. Все още няма яснота кой е извършителят на нападението над униформеният служител на МВР. Не е открит и джипът, който е бил паркиран наблизо и от който е стреляно. Експертизите обаче са показали, че е стреляно от шофьорската врата на возилото. Това не изключва и вероятността да става дума само за един нападател.

Заради случая вече втори ден има засилено полицейско присъствие на входовете и изходите на столицата. Полицаите, патрулиращи из София, са с бронежилетки. Тепърва ще се изяснява и евентуалният мотив дали става дума за отмъщение или опит за предизвикване на по голям инцидент.

На метри от мястото, на което са намерени тубите със запалителната течност и газовата бутилка, има газстанция, както и бензиностанция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА