Last news in Fakti

27 Февруари, 2016 09:33 2 518 7

Трима от биячите на Околовръстното остават в ареста

  • трима-
  • биячи-
  • околовръстното-
  • арест

Обвиненията на четвъртия от групата - Мартин Марков, когото нападнатото семейство не е разпознало като нападател, са свалени

Трима от биячите на Околовръстното остават в ареста - 1

Трима от четиримата мъже, задържани за побоя над шофьор на Околовръстното шосе в София, остават в ареста, реши късно снощи Софийският районен съд. 

Прокуратурата беше поискала постоянен арест за Христо Христов, Александър Гечев и Георги Близнаков. Мъжете са обвинени за извършено в съучастие хулиганство и причиняване на средна телесна повреда по хулигански подбуди.

Тримата мъже са обвинените и в хулиганство с изключителна дързост. Според съдебния състав те са с изключителна висока степен на обществената опасност, а двама от тях дори вече са осъждани за умишлени престъпления.

По тази причина съществува опасност те да извършат други престъпления, ако са на свобода. Решението не е окончателно и подлежи на обжалване пред Софийски градски съд.

Обвиненията на четвъртия от групата - Мартин Марков, когото нападнатото семейство не е разпознало като нападател, са свалени.

Факти.бг припомня, че 30-годишният Васко Наумов беше бит, след като натиснал клаксона заради опасни маневри на колата, в която са били четиримата охранители.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тошибиян

    1 1 Отговор
    ТВА АКО Е В КИТАЙ ИЛИ СЕВЕРНА КОРЕЯ СЛУ4АЯ ЩЕШЕ ДА Е РЕШЕН ОЩЕ СЪЩИЯ ДЕН С ИЗХВЪРЛЯНЕ НА ТРУПОВЕ В ОКЕАНА
  • 2 mediator37

    2 1 Отговор
    Да живее техническият прогрес, защото ако не беше видеото обиколило интернет и телевизии, щяха да изкарат битите виновни. Видеото предизвика истинско отвращение и погнуса от побоя, вкл. над жена. Точно видеото ще им изкара ефективното лежане в пандиза. Ако СГС потвърди мярката задържане под стража, пандизът не им мърда. Тогава да се дървят на затворната администрация, която от край време е изнервена заради лошите условия и ниските заплати, че с удоволствие ще разрежда напрежението с палки по кратуните.
    Сериозно се замислям да купя видеорегистратор за колата си и законен патлак.
  • 3 ЗАЙЧАР

    0 0 Отговор
    сега е момента нека нашите оправници включително и цацаров да покажат на българският народ и най вече на европейският саюз че вече може да се преборим с престъпноста и мафията , корупцията а -не само да говорят за ромъния как вкарват депотати в затвора

    Коментиран от #6

  • 4 яни

    0 0 Отговор
    Във всеки втори джип,движещ се из софийските улици,се возят 3-4 изкуфели типа,напомпани с лекарства и при -15,са по къси ръкави за да им се виждат здравите ръце.Ври от малоумници и наркомани тоя град.Тва е случка-ежедневие в София,ама повечето са неизвестни,защото хората ги е страх да се оплачат.И със тоя пак ще се'' срещнат'' след време
  • 5 TODOR STOYANOV

    0 0 Отговор
    Я ВИЖТЕ ТОВА: http://news.plovdiv24.bg/621819.html
  • 6 TODOR STOYANOV

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "ЗАЙЧАР":

    ТИ СИ МАЛКО "НЕГРУМОТЕН", НО КОМЕНТАРА ТИ Е ДОБЪР
  • 7 Данаил Лазаров

    0 0 Отговор
    По повод насилието от охранители върху граждани моля вижте и този инцидент със служители на частната охранителна фирма "СОД-Варна" АД

    http://www. liveleak. com/view? i=e82_1457306821