Last news in Fakti

27 Март, 2016 19:11 2 760 3

Наръгаха 9-годишно дете с нож

  • наръгаха-
  • 9-годишно-
  • дете-
  • нож

За щастие няма опасност за живота му

Наръгаха 9-годишно дете с нож - 1

Момче на 9 години от Велико Търново беше наръгано с нож от 36-годишен мъж, съобщиха от полицията в града. За щастие детето е без опасност за живота, настанено е в търновската болница в шок и с повърхностни рани в областта на единия крак.

Инцидентът е станал в 16.30 днес. Второкласникът, заедно със свои приятели, играели в района на основно училище в един от кварталите на старата столица. Площадката се намирала срещу къщата на мъжа. До инцидента се е стигнало, защото децата издразнили мъжа с шума, който вдигали.

Извършителят се разгневил от виковете, извадил нож и пробол детето в крака. Сигналът на телефон 112 подали очевидци. На място веднага са пристигнали полицейски екипи и Спешна помощ.

Мъжът е от ромски произход и е криминално проявен. Задържан е за 24, срещу него е заведено досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мишка

    1 0 Отговор
    Пак м...л пак криминално проявен...........! Къде е държавата къде е полицията????????
  • 2 Кобрата

    0 0 Отговор
    такъв когато да го утрепеш, винаги ще е късно... Как може да посегне на 9 годишно дете? Доживотна присъда и тва е...

    Коментиран от #3

  • 3 мангала и за сапун не става

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Кобрата":

    Каква доживотна, бе, човек, възможно най-бавно и дълго мъчение, докато не заплаче кръв! За финал да му бъде пречупено м...лското вратле, очите му гърба да виждат! ТАКЪВ ИЗВЕРГ НЕ ЗАСЛУЖАВА ПРИВИЛЕГИЯТА ДА ЖИВЕЕ!!!