Last news in Fakti

7 Април, 2016 13:08 4 250 4

Откриха анаболни стероиди в тайници на луксозни коли

  • откриха-
  • анаболни-
  • стероиди-
  • тайници-
  • луксозни-
  • коли
Откриха анаболни стероиди в тайници на луксозни коли - 1

Два опита за контрабандно пренасяне на анаболни стероиди разкриха митническите служители на МП Малко Търново, съобщиха от Агенция „Митници“.

Иззети са 3 600 таблетки и 1 370 ампули с  инжекционен разтвор във фабрични опаковки от общо шест различни търговски марки медикаменти за повишаване на мускулната маса и потентността. Анаболните стероиди са открити при щателни митнически проверки, включително и със специализиран мобилен рентгенов апарат, в тайници на два леки автомобила с българска регистрация, които са пътували от България към Турция.

В „Audi А 6", управлявана от български гражданин, митническите служители установяват наличието на тайник във фабрични кухини между резервната гума и задните калници на колата, пълен с 3 600 таблетки от лекарствените препарати „Clenbuterol", „Strombafort" и „ Danabol" и 110 ампули „Testosterona" и „Parabolan".

Няколко часа по-късно са открити и иззети още 1 260 ампули с инжекционен разтвор „Winstrol Deрot" от друг разкрит от митническите служители специално изработен тайник с капак, монтиран между задната седалка и багажника на „Audi А8" . Колата с българска регистрация е управлявал молдовски гражданин с пълномощно от български гражданин.

Контрабандно пренасяните анаболни стероиди са иззети. Съставени са два акта за нарушение на Закона за митниците срещу български гражданин и срещу молдовски гражданин.

Други 1 280 ампули и стъклени флакони с контрабандни анаболни стероиди бяха открити и иззети от митническите служители на МП Капитан Андреево преди дни от тайник в багажното отделение на автобус с пътници. Според митнически служители,   високите цени на анаболните стероиди на черния пазар предизвикват подобни опити за контрабанда, въпреки че те са опасни за здравето и забранени за употреба без лекарско предписание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 диан

    0 0 Отговор
    ама то във фитнес залите ако знаят
    колко ще открият
    свят ще им се завие


    и кода ми беше СНЯГ:)
  • 2 Някой

    0 0 Отговор
    Удриии, инжекциона :D
  • 3 Иван Господинов

    0 0 Отговор
    Въййййй нацепинчето. Изроди оставете ми зоба ще ви изям дроба
  • 4 м стати

    0 0 Отговор
    Скоро май ще има охранители по чалготеките в абстиненция