Last news in Fakti

31 Май, 2016 09:00 5 719 3

Спецсъдът оправда Златомир Иванов - Баретата

  • златомир иванов-
  • баретата-
  • ивайло борисов-
  • оправда-
  • съд

Соченият за близък до Баретата Ивайло Борисов - Ториното също е оправдан, както и Златко Гочев

Спецсъдът оправда Златомир Иванов - Баретата - 1
Снимка: Нова телевизия

Спецсъдът оправда Златомир Иванов - Баретата по повдигнатите му обвинения, а именно за това да е ръководил организирана престъпна група, създадена с цел разпространение на наркотици, съобщиха от съда.

Баретата е оправдан и за това противозаконно да е присвоил от Иван Колев лек автомобил „Mercedes E 500“.

Подсъдимите Ивайло Борисов – Ториното и Златко Гочев също са оправдани по повдигнатите им обвинения за участие в организирана престъпна група, създадена с цел разпространение на наркотични вещества.

За участието си в организирана престъпна група Стефан Грозданов получи наказание 5 години „Лишаване от свобода“ с изтърпяване при първоначален строг режим. За същото обвинение Петър Цветанов е осъден на 3 години и 6 месеца „Лишаване от свобода“, а Тодор Цветанов на 4 години и 6 месеца „Лишаване от свобода“.

Тихомир Стоянов е оправдан за участието си в организирана престъпна група, а за обвинението му за държане на хашиш с тегло 1,12 гр., съдът му наложи наказание „глоба“ в размер на 1000 лв.

Съдът осъди Кристиян Лалев на 3 години „Лишаване от свобода“ с 5 години изпитателен срок по обвиненията за участие в организирана престъпна група и държане на наркотични вещества.

Добромир Добрев е оправдан за участие в организирана престъпна група и държане на огнестрелно оръжие и е осъден за държане с цел разпространение на наркотични вещества, за което съдът му наложи наказание в размер на 6 години „Лишаване от свобода“ при строг режим и глоба в размер на 10 000 лв.

Съдът призна Галин Лазаров за невинен за участие в организирана престъпна група, а по обвинението му за държане с цел разпространение на наркотични вещества, му наложи наказание „Лишаване от свобода“ в размер на 4 години и глоба в размер на 10 000 лв.
Присъдата подлежи на обжалване и протест в 15 дневен срок пред Апелативен специализиран наказателен съд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 специалиста

    4 0 Отговор
    Няма таква държава в, което един човек да го разкарват 20 години по съдилищата и накрая да го оправдаят напълно!:)
    Само едно не мога да разбера, защо братя Галеви не ги оправдаха?
    Трябва в университетите да открият нови специалности : Бандит, Наркодилър, Убиец, Коруптор и т.н. Явно това са новите тенденции в българската икономика и социално-политически живот. :)
    Браво на Спецсъда, верно е много специален.;)
  • 2 кроко

    1 2 Отговор
    То ще да е цяло чудо, ако българската "правосъдна" система някога осъди някой бандюга - за толкова години "демокрация", винаги когато някой започнат да го разкарват по съдилищата с години, накрая все излиза невинен - т.е. докато могат съдии, адвокати и прокурори си цоцат кинти и накрая в зависимост от полученото се формира и присъдата! А който няма кинти, още в началото го почват с осъдителните присъди!

    Коментиран от #3

  • 3 ейбрамс

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "кроко":

    Няма надежда за тая държава, само армия може да ни оправи, без танковете "демокрацията" няма да дойде в Бълхария, това е 100% сигурно.
    Тоя спецсъд е по зле и от обикновения съд, явно идеята на спецсъда не е да вкарва престъпниците в затвора, а точно обратното, да ги изкарва.
    НАТО и американците трябва да изринат тоя руски кенеф.