Last news in Fakti

14 Юни, 2016 17:47 4 393 3

Полицията във Варна издирва тези мъже (Видео)

  • издирва-
  • варна-
  • мъже

ОДМВР - Варна търси съдействие от гражданите за установяване на самоличността на трима мъже.

През месец март, на ул. „Брегалница” във Варна, е възникнал инцидент, при който е нанесена телесна повреда на 25-годишен мъж. Извършителят е на възраст около 20-25 години, висок е  около 180 см, слаб и с продълговато лице.

В хода на разследването е установено, че  на запис от охранителна камера на обект наблизо  са заснети още двама мъже, съпричастни към извършеното престъпление. 

Областна дирекция на МВР във Варна моли за съдействие всеки, който е виждал или разпознава лицата от записа, да позвъни в най-близкото полицейско управление или на телефон 052/604 622. Анонимността е гарантирана. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пор сикишар

    0 0 Отговор
    Как ги издирва , с обява във вестника ли ?
  • 2 Нонсенс

    0 0 Отговор
    Месец март....колко вода се изля от тогава. Който търси намира, ама всяко нещо не е ли на момента, после е сурогат.
  • 3 божидар

    0 0 Отговор
    питайте милка от ул гоце делчев тя е осведомителна агенция всичко знае за един десетак ще ви каже всичко