Last news in Fakti

23 Март, 2024 09:45 1 917 13

Полицай от Варна разкри над 10 престъпления за 3 месеца

  • варна-
  • полицай-
  • заслуги

За заслугите си Ивайло Иванов е награждаван многократно

Тази събота ви срещаме с един вдъхновяващ млад служител по сигурността, който разбива мита, за това че общинските полицаи глобяват само за неправилно паркиране. Само за 3 месеца Ивайло Иванов участва в разкриването на повече от 10 престъпления и дори е задържал лице, обявено за издирване.

В края на миналата година Васил заключва колелото си близо до един от стадионите във Варна, за да се разходи, пише Нова телевизия. Разходката завършва с неприятна изненада – колелото било откраднато. Мъжът подава сигнал в общинска полиция и отново остава изненадан - този път приятно. Колелото му било върнато след няколко часа. Намерил го именно Ивайло Иванов, за когото престъпленията и тяхното разкриване са ежедневие.

За заслугите си униформеният е бил награждаван многократно през годините. „По този начин разбирам, че се оценяват моите усилия и занапред това ще ми дава повече мотивация за работа”, споделя мъжът.

Най-голямата награда за него обаче си остава благодарността на хората, които са му признателни за усилията.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 наско

    35 0 Отговор
    Ивайло няма място в родната полиция! Такива създават само проблеми!
  • 2 Истината:

    31 0 Отговор
    След като Само за 3 месеца Ивайло Иванов е разкрил повече от 10 престъпления и дори е задържал лице, обявено за издирване,
    е време да бъде Освободен от редовете на полицията,
    защото Много пречи на родната полиция да ни "пази"
  • 3 Тома

    16 2 Отговор
    Когато си гледат работата полицаите е така но това момче е бяла лястовица сред корумпираната ни полиция
  • 4 От края на града

    11 0 Отговор
    Да, ама повечето за три години, едно не могат да разкрият. Могат да им откраднат поничките от патрулката и пак няма да се усетят.
  • 5 Бу Бу

    8 1 Отговор
    Браво на полицая. Но ако всичките му разкрити престъпления са като посоченият пример-е направо смешно. Някой хлапак е взел колелото, покарал го е( отишъл е с него, а не пеша) където е искал и го е оставил. Полицая намира КОЛЕЛОТО и това било разкрито престъпление. Груб пример: Изчезва човек, след 3-4 дена полицаят намира трупа му и обявяват разкрито престъпление.
  • 6 Пи Ар

    5 0 Отговор
    Познавам друг полицай който е разкрил24 престъпления за същият период и е задържал 6 лица за издирване както има 17 акта. БРАВО 36 ФИША. Браво на човека но има много по резултатни от него.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 смях

    2 1 Отговор
    Смъркач от Варна...
  • 9 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Винаги ще има някой, който да вярва в Дядо Коледа !и да работи частно и почтено ! ...
    Но......всичко е до време и ако не е ДОСТ с началника....да ме прощава, че ще е отличник. Съжалявам, но обикновено така е в службашките структури.......
    Там най-добре прогресира този, който "подарява " свински бут, бъчвичка с вино или ракия ....и то редовно ...без сериозни прекъсвания по време. Това е жестоката и отвратителна истина ........особено когато "Цар е далеко и Бог нависоко"

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Милко

    3 0 Отговор
    В структурите има много кадърни хора, които ги карат да се чувстват виновни ако спипат някой без да са поискали разрешение.