979 2

Спецакция задържа 95 нелегални в София

Стефанаки Йоанис

Поредната специализирана операция срещу незаконното пребиваване на територията на столицата е проведена снощи и в сутрешните часове на днешния ден от служители на СДВР, съобщават от полицията.

В хода на извършените проверки са установени 95 чужди граждани без документи за самоличност. Те са отведени в столични районни управления. След приключване на процедурите по изясняване на произхода и самоличността им, ще бъдат предадени на служби по компетентност.

Полицейските операции по противодействие на нелегално пребиваващи чужди граждани и други закононарушения на територията на столицата са регулярни и продължават.

 

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гражданин
  Отговор
  1 13:37  06.08.16
  Интересно уж по време на инспецията на Гранична полиция групата инспектиращи начело с Бойко Борисов дадоха висока оценка за състоянието на Охраната на БТГВъпреки това ежедневно по няколко десетки чужденци се заъжат от НП преминали безпрепятствено незаконно ДГ.Отделно такива стотици се задържат при спец.акция успели да се придвижат до София.при условия че БТГ е наситена с техника и жива сила
 • незнайко
  Отговор
  2 15:30  06.08.16
  Граждани без самоличност и незнайно от къде дошли, това си е подигравка със закона. Защо изобщо имаме граници, като не можем да ги охраняваме ? Всички обратно в Турция. Там си им е родното вероизповедание, независимо от коя мюсюлманска държава са.

Напиши коментар:


Публикувай