Last news in Fakti

9 Ноември, 2016 21:40 2 559 2

Спипаха издирван с 20-годишна присъда

  • спипаха-
  • издирван-
  • 20-годишна присъда-
  • двойно убийство

Мъжът е издирван за двойно убийство

Спипаха издирван с 20-годишна присъда - 1

Тази сутрин, при специализирана полицейска операция на ГД „Национална полиция“, проведена съвместно със СОБТ, е установен и задържан А.Б. /49 г./. Криминално проявеният мъж е обявен за общодържавно и международно издирване с идентификатори в ШИС и в Интерпол.

Той е с влязла в сила 20-годишна присъда за извършено двойно убийство през 2003 г. А.Б. се укрива от органите на МВР от 2008 г., когато е и обявен за общодържавно издирване. При задържането му в къща в околностите на София, която не е напускал години, е намерен незаконно притежаван пистолет „Макаров“ със заличени номера. Оръжието е било заредено с патрон в цевта и с пригоден заглушител. Открити са и няколко вида боеприпаси за друго оръжие и фалшива лична карта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    ( която не е напускал години ). Защо се излагат да го пишат това? Как се бил издирван тогава?
  • 2 666

    0 0 Отговор
    Аз пък се чудя как се е издържал толкова време. Ток, вода, дрешки, манджичка..... Да не е имал отпусната издръжка от колегите си в съда?