9 797 11

Кога има изнасилване

Това реши съд в Лозана

Росен Стойчев

Съд в Швейцария реши, че мъж, който маха презерватива си по време на секс, без да уведоми партньорката си, е виновен за изнасилване, съобщи „Космополитън“.

Искът е подаден от жена, чието име не се споменава. Тя е швейцарка, която се е запознала с французин. Те правили секс, като той махнал презерватива си, без тя да разбере. Това станало ясно, чак в разговора след края на акта.

Съдът прие, че ако ищцата е знаела, че партньора й си е свалил презерватива, тя не би допуснала да има сексуален акт.

Швейцария


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Хараламби
  Отговор
  1 01:35  20.01.17
  Интересно ми е ако той отрече, просто каже, че това не е вярно как точно тя ще го докаже?

  Коментиран от #8, #10

 • хер флик
  Отговор
  2 06:43  20.01.17
  Нашите циганя,какво ще ги правим.

  Коментиран от #3

 • 222
  Отговор
  3 07:56  20.01.17

  До коментар #2 от "хер флик":

  Няма да ги правим нищо, сами ще идат в западна Европа, Господа ще ги прати да подбрят гентиката на болнавите и изнежени ..............
 • Грую
  Отговор
  4 09:15  20.01.17
  Предполагам, че това означава, че ако си сложа презерватив, и мога да изч.кам всяка мадама, която ми хареса, без да ме съдят за изнасилване.

 • Luda rabota
  Отговор
  5 09:40  20.01.17
  Ако се скъса капута по време на секс ще те съдят за небредумишлено изнасилване.
 • Лъчо
  Отговор
  6 10:51  20.01.17
  Това може да го измислят само юрочиновници? А равносилно ли е, ако свалиш банският си по време на къпане под душа, че е равно на порно или стрийптийз? Абе хора, изнасилването е насилственн акт, при който без съгласието на някой бива заставен по насилственн начин, да зивършва неугодно нему дело. Значи и задължителният вот е изнасилване - никой не е длъжен да гласува насила, а законотворците го изнасилват? Ами нали юроелита ни изнасилваше - ако не приемем по желание на соросоидните организацийки милиони пришълци имигранти без документи без да ги познаваме, значи смеантиевропейски...-? неее, това вашето е тъжно! Значи ако ти с свлече презерватива, щото то и презервативите дето купуваме не са стока, ти си изнасилвач? Ами че човек не е длъжен да има презерватив! нали е създаден без такъв, редно ли е да го прави с кондом? Абе съвсем объркахте хората...
 • Тъпотия
  Отговор
  7 12:19  20.01.17
  Е тя не ли е усетила като и го ръга, че презерватива го няма?
 • Харо
  Отговор
  8 12:20  20.01.17

  До коментар #1 от "Хараламби":

  Ми ще докаже като роди и с тест се докаже, че бебето е от него, толкова ли си глупав?

  Коментиран от #9, #11

 • гост
  Отговор
  9 13:07  20.01.17

  До коментар #8 от "Харо":

  Очевидно не се е стигнало до бременност, иначе делото щеше да спомене, че този акт с цел кеф е довел до зачеване. Може да е бил черен, да му е бил твърде голям и да го е стискал презерватива, защо да му е дискомфортно, а на нея да й е кеф? Явно не е имала нищо против да я наниже, защо след това да има? Има случаи в които непълнолетни правят секс и после, за да не излезе, че са шаврантии казват, че били принудени и така се завеждат дела срещу нищо-неподозиращите преносители на размножители.
 • дедов ротор
  Отговор
  10 00:27  21.01.17

  До коментар #1 от "Хараламби":

  Ще назначът тройна експертиза от "експерти"!
 • Хараламби
  Отговор
  11 04:24  21.01.17

  До коментар #8 от "Харо":

  И как точно факта, че има дете от него доказва, че тя не го е искала и той и го е направил без тя да знае? Както учим от учебниците по анатомия за 6-ти клас децата не се раждат на другия ден, а след 9 месеца. Самия факт, че не го е абортирала, а го е родила показва, че тя го е искала. По-добре за нея ще е да няма дете, толкова ли си глупав?

Напиши коментар:


Публикувай