1 911 0

Обвиниха Стоилов, убил мъж край яз. Искър

Калина Петрова

С постановление на прокурор при Софийска градска прокуратура, е привлечен като обвиняем С. Стоилов (38 г.) за умишлено убийство на мъж в столицата и му е наложена мярка за неотклонение „Задържане под стража“ до 72 часа.

За Стоилов разследващите са събрали доказателства, че на 13.02.2017 г. късно през нощта във вилно селище „Иструм парк“, намиращо се на язовир Искър до главен път Ихтиман-Самоков, умишлено е умъртвил жертвата си, като е нанесъл множество удари с ръце, крака и нож в областта на главата и тялото.

Предстои внасяне в Софийски градски съд на искане за налагане на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

Обвиняемият Стоил Стоилов е бизнесмен и живее в кв. "Бояна", пише "Телеграф". Според съседите му обаче той забогатял от престъпна дейност - точел кредитни карти в Австралия и Франция.

Убийството пък било извършено като "наказание", след като 44-годишният Славчо Димитров, който работел като строителен работник за Стоилов, откраднал бормашина и още някакви инструменти.

София / България

Напиши коментар:


Публикувай