Last news in Fakti

21 Ноември, 2011 15:09 1 253 1

Пиян шофьор уби пешеходец

  • катастрофа-
  • пиян шофьор-
  • пазарджик

Пиян шофьор, причинил тежка катастрофа, е задържан от служителите на реда, съобщиха от полицията в Пазарджик.

Инцидентът е станал снощи около 18.00 ч., когато след солиден запой 42-годишният Н.П. от брациговското село Исперихово седнал зад волана на микробус „Форд Транзит”. Докато шофирал по една от улиците на селото, загубил контрол над автомобила, отклонил се встрани и блъснал 61-годишен жител на с. Ново село и 17-годишния му внук.

Пострадалите били транспортирани в МБАЛ-Пазарджик, където малко по-късно възрастният мъж е починал.

При задържането на водача е извършен тест с дрегер, който отчел „скромните” 3.41 промила концентрация на алкохол в кръвта му. Взета му е и кръвна проба за лабораторен анализ.

На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна група под ръководството на разследващ полицай, образувано е дознание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 0 Отговор
    И сега какво-дълги месеци излишен труд на десетки хора,десетки хиляди за заплати и изследвания и всичкото това-да се докаже очевидното! А ако спрем да се правим на толкова фалшиво-човеколюбиви най-сетне,всичкото това напразно загубено време,пари,нерви и какво ли още не,можем да си ги спестим!
    Как ли? Алкохол-жертва-веднага "до живот"без право на обжалване или замяна,алкохол-жертв-И-веднага на въжето или пред дулата на наказателната рота!
    И-не ме трийте и осъждайте-утре на мястото на онези двама може да се случат твоят баща и твойто дете,излезли на разходка!
    Сигурно едва тогава и ти ще мислиш като мен!