Last news in Fakti

3 Април, 2017 09:28, обновена 3 Април, 2017 10:36 4 862 5

Убиха овчар, за да откраднат агнетата му

  • овчар-
  • агнета-
  • убийство-
  • козаново-
  • 56-годишен

Инцидентът се случил в асеновградското село Козаново

Убиха овчар, за да откраднат агнетата му - 1
Снимка: Shutterstock

В асеновградско село крадци убиха 56-годишен мъж, за да задигнат животните му.

Животновъдът от село Козаново бил нападнат и пребит до смърт в петък срещу събота. Той бил откаран в болница в Асеновград в безпомощно състояние, но лекарите не успели да го спасят, след като в крайна сметка множеството рани по главата и тялото му се оказали фатални.

Говори се, чe жecтoĸият пoбoй бил извъpшeн oт ĸpaдци, които имали за цел дa зaдигнaт aгнeтaтa пpeди Beлиĸдeн и дa ги пpoдaдaт.

По-късно извършителят Ивелин А. е бил задържан. Това се е случило няколко часа след като пострадалият е починал в болница в гр. Асеновград.

Обвиняемият е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор, като предстои да бъде поискано от Окръжен съд – Пловдив вземане спрямо него на най-тежката мярка за неотклонение „Задържане под стража”.

Предвиденото от закона наказание за престъплението, в което е обвинена е лишаване от свобода от 10 до 20 години.

По делото са извършени множество процесуално-следствени действия, вкл. огледи, освидетелствания, претърсвания и изземвания, разпити на свидетели. Назначени са съдебно-медицинска и биологична експертизи. Разследването продължава.

Преди дни в друго село - Дуванлии, откраднаха 20 агнета, докато стопаните спели.

Цената на агнешкото в момента е около 15 лева, припомнят от "Нова телевизия". Стоката е особено търсена седмица преди Великден.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ku kuks klan

    40 1 Отговор
    Предлагам организиране на Ку Кукс Клан партия. Това нашествие на аборигени не може повече да продължава. М..ната им на еврейските закони за човешки права. Това не са човеци. Това са животни.

    Коментиран от #2

  • 2 Да бе да

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "Ku kuks klan":

    Защо обиждате животните?
  • 3 ДДД

    10 1 Отговор
    от коя махала е ивелин а?
    или като е циганин не пишете как се казва
    ако е циганин с българско име пишете
    името без махалата
  • 4 АНОНИМЕН

    8 0 Отговор
    КУ КЛУКС КЛАН
  • 5 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    НО ЗАЩО ТРЯБВА ДА ГО УБИВАТ ?