Last news in Fakti

3 Април, 2017 17:21 1 883 0

Хванаха педофил, разпространявал детско порно

  • педофил-
  • детско порно

Служители на ГДБОП са установили 45-годишен мъж от Видин, разпространявал файлове с порнография. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

От дома му са иззети компютър и хард дискове, съдържащи файлове с порнографски материали.

По случая е образувано досъдебно производство.

Разследването започнало след получен сигнал в сектор „Киберпрестъпност” при ГДБОП-МВР за засечен потребител от българското интернет пространство, който разпространявал файлове, съдържащи детска сексуална експлоатация.

В хода на предприетите оперативно-издирвателни действия, служители от териториалната структура на ГДБОП във Видин, на 30 март, извършили претърсване в жилището на 45-годишния Ц.П. от Видин.

От там антимафиотите иззели настолен компютър, хард дискове с различен капацитет на памет, флаш памет, SD карта и видеокасета – съдържащи файлове с детска порнография.

Предстои назначаването на експертизи, с цел доказване престъпната дейност на мъжа. Случаят е докладван в прокуратурата, образувано е досъдебно производство.

Работата на разследващите продължава под ръководството на наблюдаващ прокурор от Районна прокуратура - Видин.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА