Last news in Fakti

10 Април, 2017 12:39 5 799 24

Роми пребиха без причина двама мъже

  • роми-
  • побой

Двама мъже са били пребити от цигани в монтанското село Громшин. Жителят на селото Калин Николов и приятелят му Александър Владимиров са били нападнати от група роми в събота около 16 часа. Тайфа от местни и от село Кобиляк цигани са спрели пред дома на Николов и скочили на бой на мъжете, пише bulnews.bg.

По думите му, без да е имало никаква причина и без да са ги предизвикали той и приятелят му са станали обект на агресията на „мургавите братя“.

Раздорът започнал по-рано през деня, когато Александър бил настигнат в центъра на Громшин от автомобил на един от местните роми, който му подсвирквал. След като той не обърнал внимание на сигнала, циганинът му се заканил, че „ще го оправи някой ден“.

Няколко часа след това Александър отишъл в дома на Калин, където пристигнала групата от „озверели цигани“ с лека кола. Мъжете излезли пред къщата и започнала словесна разправа. В този момент един от ромите извадил желязна тръба и ударил Александър в главата. Тогава започнало меле между участниците в скандала, към който се присъединили още трима цигани.

По някое време Калин и Александър успели да се измъкнат от боя и се скрили в къщата, а циганите си тръгнали. Николов веднага се обадил на негов приятел, за да закарат Александър в болницата в Монтана, тъй като раната на главата му била сериозна и мъжът губел много кръв.

Калин е пострадал по-леко, а приятелят му все още е в здравното заведение с комоцио.

По думите на Николов, мъжете са повикали кварталния полицай и са му разказали за случилото се. Той обаче не предприел действия, а ги посъветвал само да си извадят медицински удостоверения за нанесения им побой.

Двамата мъже твърдят, че въпреки това в болницата са дали показания пред органите на реда и късно вечерта криминалисти са направили оглед на местопроизшествието. От областната дирекция на полицията пък заявиха, че при тях не е постъпил сигнал за такъв случай.

P.S.

Българската държава е абдикирала от основните си задължения!

ФАКТИ.bg настоява за истинска държавна власт, ред и контрол. Прекалено много станаха КАНЦЕРИТЕ*!

*ФАКТИ.bg нарича КАНЦЕР всеки индивид, който подобно на ракова клетка живее, пътува, размножава се, ползва обществени ресурси, но не се съобразява с останалите индивиди, не спазва законите, не образова себе си и децата си и егоистично паразитира върху обществения организъм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българин

    39 2 Отговор
    САМО ЦИГАНИ ЛИ СА ЧЕЛИ ТОВА БЕ?НЯМА НИ ЕДИН КОМЕНТАР....Е,ако беше за голфУ статията ....
  • 2 Ченгето

    66 1 Отговор
    СМЪРТ НА ТИЯ ВМИРИСАНИ М...ЛИ!!! ДРУГА ИСТИНА И УПРАВИЯ НЯМА... САМО ПУБЛИЧЕН БОИ ДОКАТО СПРАТ ДА МЪРДАТ...
  • 3 Какво правите бе

    53 1 Отговор
    Докато не им спрат помощите на теа талибани , а те вече наброяват 5-6 милиона, не ми е ясно какво ще правим
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Бай Тошо

    37 0 Отговор
    Като ви говоря че държавата е на зле с тая демокрация вие се сърдите, помня времето когато м..годжеритата не смееха да си покажат носа а сега е .аси енархията, и пак ми говорете колко приказен е станала живота в България след 90 година, РАЗБЕРЕТЕ М....ВЦИ И БЪЛГАРИ НЕМОЖЕ ДА СЪЖИТЕЛСТВАТ, ТРЯБВА ДА СЕ ОТДЕЛЯТ ВСИЧКИ ШЕРПИ В ЕДНО ГЕТО КОЕТО ВЕЧЕР ДА СЕ ЗАКЛЮЧВА ИНАК НЯМА СПАСЕНИЕ ОТ ТЯХ
  • 6 hmhmhm

    38 0 Отговор
    Смърт за тези м...ли гнусни. И да видим техните приятелчета дали ще смеят да се правят на мъже
  • 7 ddt

    13 0 Отговор
    ФАКТИ.bg и какво става с такъв организъм в който има канцери? Има ли лечение ?
  • 8 футболист

    9 1 Отговор
    А Левски запад защо спят?
  • 9 клъц клъц

    22 0 Отговор
    трябва да се приеме със закон спирането на помощи за тези кърлежи,както и задължителна кастрация след раждането на първото чаве.
  • 10 иии

    25 0 Отговор
    ужасът продължава ,защото даваме храна на изроди...
  • 11 Патриот

    24 1 Отговор
    Само Тодор Живков ги оправяше тия.
  • 12 гегата

    0 9 Отговор
    Акт на защита по абсолютно измислен предлог !!! ? ?/ Така ни убеждава руската дипломация - Г-н С. Лавров /
  • 13 мъжкар

    7 5 Отговор
    Ами докато си седите по къщичките до фустите на жените си ще е така.Аз отдавна съм казал че трябва вече да се обединим и да смачкаме м....лите.Но не са виновни само те.Виновни са мръсните комуняги които вече 27 г ни крадат открито и безнаказано и ни управляват абсолютно противозаконно.Така че трябва да почнем първо с тях а циганите ще ги оправим както ги оправяше бай ТОДОР защото циганите са една обща маса която се управлява но сега целенасочено им ОТПУСНАХА КРАЯ за да могат да тероризират над българите и по този начин да се отклонява вниманието на българина от другите престъпления на властта в тая държава.

    Коментиран от #14

  • 14 Оптимус

    5 0 Отговор

    До коментар #13 от "мъжкар":

    Ами какво да правим? Тя цялата държава не е наред. В стари времена, ако някое подобно добиче нападне или удари и убие и ограби българин, хана пращаше няколко човека хващаха то и публично на дръвника. За да намали престъпността...имаше понякога и бандитизъм, но по-малко. Не, че имаше такива тук, те надойдоха по-късно с османските нашекгния дето и тях ги изби животинската сага.... Сега обаче БА ходи да заработва и нема мерак да ступа подобни вандали. за МВР да не говорим - те са си пход политическо командуване. за политиците да не говорим . за тях келепира и лайкането по медиите е мото. Е, ние с кого трябва да воюваме по-напред - с институциите, с държавата или с вандали? Ами ще станем като Сирия ако се започне. И не знаеш пак кой какъв е насрпеща ти - човек ил вандал? И как да разбереш като не го познаваш?
  • 15 Гого

    9 1 Отговор
    Българите сме такива ако видим че роми бият Българин се крият и спотайват затова сме било 500 години роби а сега сме овце на селянина от Банкя.

    Коментиран от #17, #18

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Оптимус

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "Гого":

    Такива ни направиха продажни българи, които за да са на власт пост и лапане, се продадоха и на византи и на латини и на османци и на юдеи и на всеки, който им предложи парса... Какво да направим? Ето, да речем ти отидеш и застреляш или убиеш нтакива рецидиви. Ведната "ДЪРЖАВАТА" праща полицаи, или ченгетата дето им казват по филмите, те те арестуват, прокуратурата те обвинява, Съда те осъжда и отиваш в затвора. Е, как да се защитиш от вандали, когато институциите на тази държава са заети от враждебни на нас личности и то от години? Ами няма защита, как да се защитиш? Ако обаче чичо Сорос и НПОтата му кихнат на политиците парса, те дори теб ще изкарат престъпник, задето си се защитил. Ето затова и няма как да се оправи за нас от тези - докато такива личности са на власт, не чакай добро! Ако обаче си умен, ще си купиш един малък тайпан или черна мамба и като видиш вандал, само му я пусни в гащите или близо до топките...! Мамбите вземат всеки кръгъл предмет за опасност и хапят...навик им е от слонските стъпала.... така, че не чакай добро от такива на постовете на властта, те гледат какво ще каже Брюксел, Сорос, юдогилрдията, Уошингтън, Израел и всеки дружг, но не и ти, не и ние! българия държавата е станала геноцид за българският народ отдавна. тогава не съдете онези, които са емигрирали, отвратени от този вандализъм и управляващи тук! Те просто не издържат на злините, които им се стоварват. И до БСП съм писал и до ГЕРБери съм писал, нито един не пхожела да
  • 18 Оптимус

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "Гого":

    Щях да забравя, ето ти мотото, с което властта, ни "оправя": "Време е! Градим България! С ГЕРБ сме по-силни! Стабилна България! Стабилност! ....." - запиши си ги на листче и ги повтори 100 пъти, това е мантра, която ще ти внуши сигурност! Впрочем, стабилност, не означава винаг доброто. И ада е стабилен, но не ни е готино от него, нали? Е, тукщ стабилността означава именно ада, но не 10-ият кръг, а 8-я. 10 е в Сирия, Ирак, войната, а ние сме малко по-добре, уж няма война, а институции ни геноцидират, битовите бандити и те, някои корпорации монополи и те. Ето това е СТАБИЛНА БЪЛГАРИЯ, която градят и червени и сини и жълти отдавна.... Да ви е честита СТАБИЛНОСТ! Стабилен ад, излиза май?
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Няма невъзможни неща

    2 0 Отговор
    Те с едни цигани немогат да се оправят ние искаме държавата да управляват. Толкова много лостове има да ги сложат в ред, но или са некадърни да ги изплзват или не искат.
  • 21 Може

    4 0 Отговор
    Преди няколко години в София имаше голям проблем с бездомните кучета почти неразрешим, всяка седмица инциденти с нахапани хора.От както Фандъкова е кмет кучетата постепенно намаляха, а сега почти ги няма. Значи може, когато има мисъл и воля нещата стават. Същото е и с циганите трябва да се измисли и най вече да се приложи дългосрочна политика спрямо тях и нещата ще се получат. Но засега всички политици се правят на ощипани, явно така им изнася.
  • 22 Шерифа

    3 0 Отговор
    Напишете името на този "хрантутник" наречен "квартелен полицай" !!!
  • 23 гост

    3 0 Отговор
    Аз предлагам да се отиде в това село и да се накажат М...ЛИТЕ както подобава, щом кварталния спи , монтанската полиция също...
  • 24 Гого

    1 0 Отговор
    Къде ли са сега Обединените мафиоти?