Last news in Fakti

17 Април, 2024 09:49 3 057 16

Потрошиха мъж след семейна драма в центъра на Самоков

  • побой-
  • център-
  • самоков

По-късно нападателят е задържан за 24 часа в полицията

Потрошиха мъж след семейна драма в центъра на Самоков - 1

Побой над сина на известен самоковски бизнесмен. Нападнатият е с потрошени крак и ръка. Опериран е и е настанен за лечение в „Пирогов”.

Нападението се случва посред бял ден в Самоков и е заснето от камери за видеонаблюдение. Нападателят твърди, че до това се е стигнало след тежък тормоз и домашно насилие, упражнявани от жертвата на побоя върху сестра му.

Младата жена е общински съветник в Самоков и двамата с нападнатия мъж живеели на семейни начала, но отношенията им били на приливи и отливи.

Пред NOVA се съгласиха да говорят бащата на пребития мъж и нападателя. Петър Гуцалски е баща на Христо Гуцалски. Петър разказа, че случаят е от 15 април. Синът му спрял на улица в града и чакал негов бизнес партньор.

„Приближава се лицето Людмил Джелепов, отваря вратата откъм тротоара и по данни на сина ми започва да го заплашва с убийство”, заяви Петър Гуцалски. След това синът му излиза от автомобила и започва боят. Разказва, че в един момент синът му е изгубил и съзнание.

По-късно нападателят е задържан за 24 часа в полицията.

Петър Гуцалски отхвърля обвиненията, че синът му е упражнявал домашно насилие върху жената, с която живее на семейни начала.

„Цветелина Джелепова от септември до момента е посетила многократно Гърция с него и децата, многократно е посещавала Солун, Кавала, Велинград, Сандански. Февруари си сложи силиконови гърди, синът ми е един от спонсорите”, разказва Гуцалски.

Не знае дали синът му е вадил оръжие и е искал да стреля. Знае обаче, че една вечер Христо е ходил пред къща в града, за да заснеме среща на Цветелина с друг мъж, за който не знае в какви отношения са.

Нападателят Людмил Джелепов също изложи своята версия. „Счупванията станаха, след като скочи срещу мен, но падна”, казва Джелепов. И допълва, че повече от месец той и семейството му живеят в страх.

„Този страх е провокиран от проследявания, системен тормоз над сестра ми. Тя е жертва на домашно насилие, пребива я няколко пъти. Повече от месец обикаля в черни дрехи и пистолет на кръста около къщата, в която тя живее с двете ѝ деца, насажда се систематичен страх”, каза Людмил Джелепов. „На 7 април той проследи колата, в която тя се движеше с неин познат, пресече пътя им, спря ги, слезе, зареди пистолет и произведе два изстрела”, заяви Людмил Джелепов.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баш Батка

    41 2 Отговор
    Селска свада за силиконка.
  • 2 честен ционист

    26 7 Отговор
    Тагаренко трябваше отдавна да ги е мобилизирал тия пацани на Източния фронт.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 така така

    29 1 Отговор
    човеку платил за силиконки и си мисли че всичко му е позволено
  • 5 Механик

    27 0 Отговор
    "Бизнесмен", "Самоковски"... ми то това си е диагноза бе. А пък като добавиш и "общински съветник", вече си става направо турски сериал. Особено ако участват лица с фамилиите ГУЦАлски и най-вече ДЖЕЛЕПОВ. Турско та накъртя на баклава..
  • 6 декоративна мутра

    16 0 Отговор
    Ти що ма бие бе?Знаеш ли аз кой съм!
  • 7 георги димитров

    14 0 Отговор
    Юрист Общиски съветик и млад бизнесмен. Цвета на нацията!!! А сега ще го кажа по-простичко: "Ошлайфани селянчета." Шарени балони-да не казвам въздух под налягане.
  • 8 поредната селска драма

    16 0 Отговор
    винаги съм смятал че жена която си слага силикон не е от умните ! няма значение как си се родил има значение дали можеш да си приемеш същността и да продължиш напред щом не можеш занчи си комплексар а те не са умни хора…
  • 9 Мара Общата

    24 0 Отговор
    Февруари си сложи силиконови гърди, синът ми е един от спонсорите”, разказва Гуцалски. Удри, баце, тая мачка не е от наште!
  • 10 Форда 🇺🇲

    11 0 Отговор
    Сърчнах я по име - Цветелина Джелепова.

    Малиии таа много грозна бе! Крив нос, дърта, дъска. Разбираемо, що си е сложила балони 🎈
    Ама пак е грозна. А тия са бедняци, за да се занимават с такава посредствена невзрачна селянка. Он чак я водил у Гърцията хехе 😄
  • 11 ревността неводи до нищо

    1 0 Отговор
    добро . станало е играчка плачка . средна телесна повреда . явен превес на силите . защо не се е включила и страдалата му сестра в кеча . ако го е драла и скубала , сега нямаше сам да се пребие , а щеше да да се откаже от пистолетите и да проследява и притиска жена си . ако и направи дете ще се оправи ситуацията . силикона е красив, но защо да харчи пари . в гръцка е подобна средата . разводи , изневери , шунката , плешивия . ххахахахаха
  • 12 Зеленски

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "дьlлдьi фаефали":

    Пребирай се у нас

    Коментиран от #15

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 зелен сапол

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Зеленски":

    ке те иzтръскам
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.