Last news in Fakti

24 Април, 2017 12:43 1 734 2

14 месеца затвор за кражба на автомобил

  • затвор-
  • строг-
  • audi-
  • кражба-
  • автомобил-
  • люти брод

Д.Атанасов откраднал Audi в село Люти брод

14 месеца затвор за кражба на автомобил - 1
Снимка: Shutterstock

Д. Атанасов, обвинен в кражба на автомобил, ще излежи 14 месеца в затвора при "строг" режим, обявиха от Районната прокуратура в Мездра

Той се призна за виновен в това, че на 17.10.2016 г. в с. Люти брод направил опит противозаконно да отнеме лек автомобил Audi от владението на И.И. от гр. София, с намерение да го ползва. Престъплението било извършено при условията на повторност.

Атанасов ще изтърпи наказание „Лишаване от свобода“ за срок от четиринадесет месеца при първоначален „строг“ режим.

Определението на съда има характер на влязла в сила присъда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ ГАН4О

    3 1 Отговор
    Да беше откраднал някоя фабрика никой нищо нямаше да му каже
  • 2 курти

    2 1 Отговор
    Сега искам да му пръснат халката за тези 14 месеца в панделата, ама кръв да .ере. Да го лющят морни м....ли манафи с парафин и топчета в кожените палки по двама-трима на караманела всеки ден, да го ива у боклука. Отнел я бил с намерение да я ползва.. какви са тия обвинения, кражба си е отвсякъде. И наказанието трябваше да е поне 3-4 годинки, защото в закона пише "до 5 години". Наскоро ми откраднаха ей такива келемета като тоя и моя автомобил, да им исъхне семето проклето и разбойници.