Last news in Fakti

30 Април, 2017 14:19 8 909 7

Убиха софиянец в трънско село

  • убийство-
  • трън-
  • мъж
Убиха софиянец в трънско село - 1

Убийство на мъж от София е извършено в трънското село Горочевци. Като извършител на престъплението е задържан 69-годишен местен жител. Убийството е извършено миналата нощ, като все още няма официална информация от полицията, съобщи Дарик.

Убитият мъж живеел в София, но пролетно-летните месеци прекарвал в Горочевци. По информация на кметския наместник на селото Васил Божилов, тялото му е намерено в гориста местност, намираща се на около половин километър от неговия дом.

Според местни жители, жертвата се оплаквал на свои съселяни, че съседът му го заплашвал с пушка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УМЕН ГУЩЕР

    16 2 Отговор
    Шопски ценности. Шопа е териториално животно което си брани територията от натрапници

    Коментиран от #2

  • 2 Греъм Грийн

    5 9 Отговор

    До коментар #1 от "УМЕН ГУЩЕР":

    Шопа е кон с капаци, мързелив, единственото нещо което го прави да изглежда човек е местоположението на София, планината, чистият влажен въздух, същото важи и за макетата

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Шопа

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Греъм Грийн":

    А,я кажи откъде си ти умнико...и къде живееш сега,като толкова критикуваш... Е.!,ще имаш ли доблеста да кажеш от кой край си,или си просто един мишок.?

    Коментиран от #5

  • 5 маке

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Шопа":

    Мяза ми на майничка :)
  • 6 Валери Борисов

    7 0 Отговор
    Така, така. Делете се на шопи, макета, майни, варненци... Това се очаква от другите, които не са българи ! Прост народ, слаба държава !
  • 7 гРЕШКъ

    1 2 Отговор
    -Има само един народ и той е Граовският със столица град Брезник който тръгва от град Ниш във Сърбия стига до град Кюстендил и до град София и това е другото във България са ни били слуги на нас Граовците!-И един Граовец го турил на една трънчанка и се появила македонската нация......доказан факт!!