Last news in Fakti

3 Май, 2017 11:57 12 671 52

Цигани нападнаха полицаи, потрошиха патрулки

  • цигани-
  • роми-
  • патрулка-
  • нападение-
  • сливен

Извършителите хвърляли бутилки по автомобила на униформените

Цигани нападнаха полицаи, потрошиха патрулки - 1
Снимка: Архив

Двама мъже от ромския квартал "Надежда" в Сливен са задържани за нападение над полицаи, предадоха от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал снощи към 23:00 часа, когато полицейски екип се отзовал на сигнал за силна музика и бил нападнат от група мъже. Те започнали да трошат служебния автомобил и замеряли униформените с бутилки. По-късно на място са пристигнали още три полицейски екипа.

Причинени са материални щети на два служебни автомобила и е нанесена средна телесна повреда на полицай. Той е настанен в МБАЛ-Сливен с наранявания по главата и съмнения за комоцио. При акцията тази сутрин е била оказана съпротива, което е наложило използването на всички законови средства за овладяване на конфликта и недопускане на ескалиране на напрежението.

Образувано е бързо производство под ръководството на прокуратурата.

​P.S.

Българската държава е абдикирала от основните си задължения!

ФАКТИ.bg настоява за истинска държавна власт, ред и контрол. Прекалено много станаха КАНЦЕРИТЕ*!

*ФАКТИ.bg нарича КАНЦЕР всеки индивид, който подобно на ракова клетка живее, пътува, размножава се, ползва обществени ресурси, но не се съобразява с останалите индивиди, не спазва законите, не образова себе си и децата си и егоистично паразитира върху обществения организъм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Враг

    131 4 Отговор
    До кога ще търпим циганските набези време е май и ние българите да вземем нещата в сок ръце. Стига вече търпяхме циганските своеволия. Аз не искам държавата ми да заприлича още повече на един огромен бежански лагер и огромно циганско гето. Затова ли са се борили нашите прадеди. Но за всичко са виновни управниците защото ги толерират поради това че те са ниско интелигентна общност която лесно се манипулира. За съжаление скоро наглост им ще ескалира ако не се вземат мерки. Едно втеме са имали страх от органите а сега не им пука и настъпват .

    Коментиран от #14, #50

  • 2 Брат ми

    107 3 Отговор
    А доколкото знам,Полицаите имат служебно оръжие...защо не го ползват обаче не знам??? Стреляйте по тъмнозелените,стреляйте постоянно :-) Само така ще се научат...

    Коментиран от #16

  • 3 WTF

    82 5 Отговор
    Факти, харесват ми P.S.-ите Ви! Много намясто, но като медия сте в идеална позиция да напишете едно открито писмо до ония с румънския модел (разбирай мутрата Борисов), както и до Радев, в което да иницирате обществен дебат по циганския въпрос - помощи, неграмотност, престъпност (неможе цигански деца, които не стъпват в детска градина или училище десетки години наред да подменят българското поколоние). Този проблем е доста по-голям от бежанците или каквото и да било друго, защото сме закъснели с едни 27 години! Демек 1-2 поколения неуки цигани-аналфабети, които освен за кражби и тук-таме в строителството, ЗА НИЩО ДРУГО положително НЕ СТАВА! И няма как и да стане ако не се вземат драстични мерки! Напишете писмото, ако трябва се допитайте до читателите за мнение и накрая пуснете една онлайн подписка! Ето така ще има ефект от P.S.-ите Ви! Поздрави и Успех, аз ще помагам, с каквото мога.
  • 4 JEEP

    71 2 Отговор
    Браво. Така е като имат само права. Сега ние (данъкоплатците) ще платим лечението на полицая.
    9х19 и ловен сезон. Само така ще се решат проблемите.
  • 5 гост 2

    81 2 Отговор
    ОДОБРЯВАМ становището на автора под линия, в “P.S.“. Време е на територията на България НАИСТИНА да се установи принципа на върховенството на закона. Търсете корена на проблема в законодателната власт- НС. Там се коват законите на България, там е гнилото! Всичко останало е последица от откровената злоупотреба с права под формата на позитивна дискриминация за посочената в статията етническа група бг. граждани.
  • 6 tost

    42 7 Отговор
    Да живее демокрацията - цигания и педера$щина на МАКС.
  • 7 ЪРП

    96 2 Отговор
    И ПОЛИЦАИТЕ В БЪЛГАРИЯ НЕ СМЕЯТ ДА ГЪКНАТ, КОГАТО ГИ НАПАДАТ ЦИГАНИТЕ ,ЗАЩОТО ЗНАЯТ ,ЧЕ НЯМАТ ДЪРЖАВА И ЗАКОН, КОЙТО ДА ГИ ЗАЩИТИ ЗАД ГЪРБА!!!!!!!!!!!!!
    ТОВА Е ТЪЖНАТА КАРТИНКА В БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!
  • 8 ИВАН

    95 4 Отговор
    Оня ден пет малки м....ла спряха един пенсионер със стария му опел. Започнаха да му думкат по стъклата и вратата на колата. Човека за малко да припадне от шока! Спрях на средата на пътя, ,слязах от колата и извиках "мамка ви циганска, ще ви заколя като пилета" и всички избягаха. Питам, защо трафика си вървеше както обикновено, защо хората пресичаха същата тази пътека и никой не направи забележка на малките паразити? Ако бях заклал някой сигурно щях да бъда заклеймен и хвърлен в затвора до живот. Това можеше да бъде моят баща в колата, или твоят или на всеки. Циганина трябва да бъде бит до дупка. Иначе оправия няма. Срам ме е от всички българи, всички сливнанлии които си минаваха сякаш нищо не се случва.
  • 9 рационал

    65 3 Отговор
    Не ми стана ясно как може двама човека да потрошат три патрулки, да нанесат средна телесна на въоръжен полицай и да се опънат на цяла полицейска акция. Защото задържани са двама човека. А очевидно става дума за групово действие на много повече хора, които следва да бъдат подведени под отговорност.
  • 10 пешо

    68 5 Отговор
    Решението на проблема точно в Сливен е много много просто. Въпрос на няколко дрифта с танковете отатък линията. И всичко ще бъде много много по-хубаво в нашият град. Като хлебарки са сутрин на път за учлище от махлата. Пътя почернява. Жлъч и кисела миризма, това е Сливен рано сутрин в раьона на долното гето. Щото те са няколко, но нали се коментира сега долното.... Ах Хитлер Хитлер, защо не успя ................
  • 11 Ботор

    62 2 Отговор
    Всеки Критикува Русия или САЩ по някакви поводи, но едно трябва да им признаем - това са страните с най-силна полиция... там такива действия ще се считат за реално нападение и щеше да има поне един труп и то не на полицай. Нашите власти да вземат пример..ако не от едните то от другите... иначе няма оправия, особено сега в бъгарската реалност. За съществата с пещерно поведение не трябва да има никаква милост.
  • 12 Враг

    48 2 Отговор
    Така е това сега е бил просто някакъв възрастен човек и да утре някой наш родител после ние самите. ТАз и паплач винаги ще е паразита и язвата в обществото ни
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 гост

    50 2 Отговор

    До коментар #1 от "Враг":

    Ами представи си в САЩ полицията да се остави да ги бият, чупят патрулките и да изпращат колегите им пребити в болницата. Дали ще се получи? МВР е виновно за глупавото и безразсъдно поведение, те преследват полицаите дръзнали да се защитят. Познавам няколко полицаи, които са били сериозно пребити и не са се осмелили да си използват оръжието понеже след това ги чака сигурно дисциплинарно наказание. Докато не им се даде разрешение да стрелят по наглите нападатели няма да има промяна. Казваш: спри ще стрелям, стреляш във въздуха и после в нападателя, ако умре, да не те е нападал, той си го е избрал.
  • 15 Враг

    37 1 Отговор
    Забелязвам от години колко много хора не доволстват от нещо или мразят друго ,трето не им харесва и не удобстват. Но никой не предприема нищо за това да го подобри или поправи грешката на други. Точно това е причина за гаврата с народа ни години наред и за това също една циганска или емигрантска паплач да се надига и да прави всякакви своеволия. Питам само до кога трябва да го търпим това докато отнемат домовете ни докато почнат да изнасилват жените ни и когато вече не може да се направи ни що защото те са станали по смели и по силни от всякога. Надявам се държавата да вземе мерки скоро и да мобилизира силовите структори да нахлуят във така наречените гета и да изпратят там от където са дошли така наречените емигранти. Изправи се гора от стамана

    Коментиран от #25

  • 16 Не са тйез

    12 3 Отговор

    До коментар #2 от "Брат ми":

    Не са тъмнозелените, казват се "боята"
  • 17 тур4ина

    14 4 Отговор
    БРАВО!!!!! (факти.бг)
  • 18 Гнида

    18 2 Отговор
    Като чуеш — м..гау и всичко става ясно !
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ВРЕМЕ Е

    28 1 Отговор
    ВРЕМЕ Е ТОЧНО СЕГА, ПЪРВАТА ЗАДАЧА НА НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА БЪДЕ ИЗРАБОТВАНЕТО НА 10 ПРАВИЛА ЗА ЦИГАНСКАТА ПОПУЛАЦИЯ И ПОВЕДЕНИЕ. САМО СЪС СПЕЦИАЛНИ РАЗПОРЕДБИ МОЖЕ ДА СЕ ОЗАПТЯТ ТЕЗИ ЧОВЕКОПОДОБНИ.А ТЕЗИ, КОИТО ГОВОРЯТ ЗА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ,АКО СА ИМ МНОГО МИЛИ М...ЛИТЕ, НЕКА ДА СИ ГИ ПРИЕМАТ ПРИ ТЯХ И ДА СИ ГИ ДУНДУРКАТ.
    ,
  • 21 Враг

    20 1 Отговор
    Ама каква хуманност към тях та нали точно тези държави от съюза които говорят за хуманност изселват и ни връщат по хиляди цигани обратно в България. Което явно показва че точно държавите които говорят за хуманност и солидарност извършват точно обратното и лошото е че ни наказват и нас като ни връщат тази мръсна паплач. Така че мисля че вече трябва ние да си помогнем и да вземем мерки спрямо тези субекти.
  • 22 Нази

    5 1 Отговор
    Хареса ми как е написана статията.
  • 23 sadij

    2 31 Отговор
    STIGA STI NI OBIGDALI POLCAITI SA SI VINOVNI
  • 24 kick

    19 7 Отговор
    Трябвало е и другите патрулки да натрошат и полицаите да играят кючек голи - да помнят как биеха протестиращи българи...
  • 25 Цост

    12 2 Отговор

    До коментар #15 от "Враг":

    Не си прав! Аз от години пиша и проповядвам и до политици и по нетове и коментарии, че трябва да се въведе смъртно наказание за такива нападатели, лъжесвидетели под клетва пред Съда, крадци на имоти и добитък, изнасилвачи, рецидиви садисти, нападатели побойници над невинни хора и длъжностни лица, Но залисаните да искат и си "усвояват" евросредства родни политици се дупят ухилено пред БХК и Амнести и оставят такива бандюги да си шетат а невинни да патят. Така, че не ме пиши равнодушен, а по-скоро политиците ни за трепане! Те са виновни - ЗАКОНОДАТЕЛНАТА ВЛАСТ!
  • 26 999

    17 3 Отговор
    Нали всички искахме демокрация? А знаете ли че ако това се случеше в "тъмните" времена на соца хвърляните бутилки щяха да са в задниците на виновните, е затова много хора си искат старата система с всички нейни косури.
  • 27 Баш майстора

    16 2 Отговор
    Това изпълнение ако беше в Америка щеше да завърши летално, никой не може да вдига ръка срещу закона
  • 28 БАЙ МИЛЕ

    11 3 Отговор
    ЧОЧООЛУ СЕ Е ОБЪРНАЛ В ГРОБА......
  • 29 Баш майстора

    13 5 Отговор
    Полицайте са си виновни наистина, няма какво да обвиняваме м...лите - те като не ги гърмят и ония си правях каквото си искат. Да ги стрелят бе кво им се чудят
  • 30 Гого

    6 3 Отговор
    Нали след някоя друга годинка ще са новите собствени на тази територия България започват с тренировки.

    Коментиран от #31

  • 31 танкист

    8 2 Отговор

    До коментар #30 от "Гого":

    Без бой няма да им се даде нищо , повярвай ми !
  • 32 dexter

    15 2 Отговор
    Бочко като стане премиер и веднага скача циганската престъпност.
    Все пак електората му знаят, че са защитени.
  • 33 Консерватор

    11 2 Отговор
    Преди малко в новините една циганка се заканваше да съди полицаите, защото ги тормозели. Ако съдът посегне на полицаите, това ще бъде ясен сигнал за канцерите, както ги нарича Факти.
  • 34 niki

    9 2 Отговор
    Вместо да се вайкате колко много са циганите, питате ли се вие колко деца имате? Или все няма пари, не съм готов/а, нямам жилище, обиколил света, или с едно дете гледано като писано яйце и много, много други.... Наличието на повече българи зависи от всеки един от нас! Липсата на раждаемост сред нас не е някакво абстрактно понятие и всеки да си мисли, че от с него и без него все тая... Всяка двойка до 28 г. трябва да има минимум по две деца, за да има промяна

    Коментиран от #36

  • 35 amatior

    9 2 Отговор
    Дааа, ще ги бият!То е ясно , дори на учениците в 1 кл., че физическа и бойна подготовка/ техники от Джу-джуцу / не се тренира в практически вариант/ както е на улицата/,- ежедневно, за това не ги бият по пагоните , а по главите.... 90 процента от състава не може да сложат белезници на закононарушител или да го задържат на земята. С курс от 3 месеца това не се постига!!!!но ... "такъв е матряла" както каза ББ
  • 36 dexter

    1 2 Отговор

    До коментар #34 от "niki":

    Идеята ти е много добра, но колко от двойките до 28 год имат доходи да гледат 2 деца?

    Коментиран от #38

  • 37 кръговрат на живота

    10 1 Отговор
    Прави сте, коментатори! Но знаете ли кое е най-лошото? Че след двадесетина години ще се превърнем в щат на Индия. И то населен с най-долнопробната им каста. Тогава какво ще остане от България? И всичкото това да бъдат използвани за гласоподаватели. Отврат! Вижте как историята започва да се повтаря, както отпреди седемдесетина години.
  • 38 12ks;d345

    8 4 Отговор

    До коментар #36 от "dexter":

    На крива ракета космоса и е виновен. Не получават детски добавки защото имат високи доходи, но нямат доходи за второ дете. България е обречена и няма какво да я спаси. Това са фактите. И никой не ни е виновен. След като не искаме да издържаме наши 5 деца, ще издържаме чужди. Така ще е докато изчезнем като нация. Който иска - намира начин, който не иска намира причина. Ние имаме достатъчно причини.
  • 39 Коко

    5 2 Отговор
    На това ли се вика демокрация или стана май циганизация и в щатите има демокрация но полицаите гармят само ако си мръднеш ухото а камо ли да посегнеш .бай Тошо беше права като каза Когато умра ме сложете с г.за нагоре .......
  • 40 Христов

    6 2 Отговор
    Поздравления на факти.бг за изразеното мнение. Нека наистина организираме една онлайн подписка, да протестираме или по друг начин явно да покажем, че не сме съгласни циганите да ни тормозят повече. Трябва поне да се опитаме да направим нещо, да предприемем някаква инициатива, за да могат и циганите да видят, че можем да бъдем обединени. Надявам се някой от т.нар патриоти в парламента да прочете тези коментари.
  • 41 jambazina

    6 2 Отговор
    Тва ако беше в Щатите щяха да ги направат на решето, защо не вземем да се учим от големия брат на дела, не само на думи?
  • 42 abv

    3 2 Отговор
    Само затвор до живот, с полагане на обществено полезен труд за да си изкарат храната в затвора, те и без това м.. лите не работят , а само паразитират в обществото и създават всевъзможни проблеми. Време е за законодателни промени ,които в много голяма степен да гарантират сигурността на служителите на реда. Да видимкакво ще измъдрят бившите полицаи от партия ГЕРБ. Сигурен съм че нищо. Затова масово напускат полицията. Това за момента е една неблагодарна и опасна за живота в пълния смисъл работа.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 РОМ

    2 9 Отговор
    Ние сме древни индийски племена от района на Пенджаб. Не може да станем "европейци" или контурни! Такива сме си, не ни се месете

    Коментиран от #47

  • 45 onlyhonda

    3 2 Отговор
    толерирайте още толерасти! тая измет дето я храним вече страх няма от никого. виждат,че нищо не се случва и вече и на полицаите посегнаха. изводите са ясни. до кога ще търпим. къде са големите родолюбски партии? някои са вече в управлението!!!! направете нещо! Болен Сидеров щеше сапун да прави от тях, но и той се отказа нещо.
  • 46 Ян Бибиян

    1 1 Отговор
    Догато тези мишки които управляват, не променят законите както е в нормалния свят ще е така.
    Полицая трябваше да извади пистолета да застреля гнусния м...л и да му дадът медал, така е по белия свят, за добре свършена работа.
  • 47 демократ

    2 1 Отговор

    До коментар #44 от "РОМ":

    Роме, или спазвайте правилата, по които ние живеем или се омитайте в Пенджаб, в Индия. Кеф ви е, че паразитирате на гърба на честните български граждани, нали? Не употребих думата българи нарочно. Обаче! Винаги има едно обаче! Организмът, върху който паразитирате ще умре. Вие ще го отровите. И тогава накъде? Сигурно си мислите - в Европа, в Германия? Там скоро ще се събуди някой, който няма да си поплюва, като сегашните политици. И него ще го подкрепят милиони. И тогава ще ви се случи случката от периода на ВСВ. А лошото е, че лошото ще дойде и върху всички нас.
  • 48 Славу Петричанецо

    3 1 Отговор
    Полиция има само за акции по пътищата, да пълнят хазната.Не могат да защитят,тях самите, камо ли обикновения данъкоплатец. Решението е всеки да има оръжие,пистолет,автомат или дроб.огнестрелно. Стреляйте ги в коленните капачки,дори и най добрите лекари да ги оперират,пак ,ще коцукат.Въоражаване му е майката,друго няма.Не значи там за Полиция ,хора дето въоражени допускат да бъдат бити,ами ако не бяха втора жени,щяха и е.ни да са.
  • 49 БайМанаф

    2 1 Отговор
    Малко им е на полицаите! Дано им доде акъля!
  • 50 Сокерес

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Враг":

    Здравей приятелю ...
    Съгласен съм напълно с поста ти :)
    Но пък се замислих и друго !
    Навремето когато нашите прадеди са се били ...
    Вероятно е имало и цигани които са се били за България !!
    А сега проблема е че заради пари партиите и властта толерират кражбите и какво ли не от тях !
    Самите м...ли го знаят това и по тази причина правят каквото си поискат :(
    Я се замислете ...
    Щом посягат на полицията ...
    Тия вече нямат страх от нищо !
    Циганина може да се замисли само ако му се спрат децките и социалните помощи !
    И когато излезе да стачкува че са му спрени ...
    БОЙ по крадливите тикви !!!
    Когато по малките населени места се у.ерат яко м....лите и дойдат Баретите и ги смелят от бой ...
    После няколко месеца не можеш да видиш жив циганин из улиците !
    Значи по принцип може !!! Но те със добро не разбират !
    Само бой тряяя ! И да не забравяме и БХК ! Първо от тях трябва да се започне защото те са най големите продажници !!!
    Много ми е интересно в кой джоб отиват парите от спечелени дела срещу нарушаване правата на м...лите ????
    Всеки ги използва за да си прави пари !
    А ние СТРАДАМЕ заради алчини политици и разни фондации и какво ли не ...
    Наистина трябва да се вземат нещата от ръцете на нормалните хора !!!
    Държавата не прави нищо ! А когато някой надигне глас срещу м...ли или пък го пребие за това че е откраднал ...
    Самата държава стъпква потърпевшия !
  • 51 ШАРАН БГ

    2 0 Отговор
    Държавата абдикира не само от пътищата в страната. Тя абдикира от всички социални проблеми на обществото. Държавата - това са нейните управници със всичките си структури. И точно тя- държавата- не застава зад служителите си от полицията, а против тях. Почти винаги!!!! Как ще извади пистолет и ще стреля по цигани ? Че те са основата на избирателния електорат, за които Ог. Герджиков ще се бори докато е жив, да имат право на избирателен глас ! Те могат да бият лекари, учители и полицаи.... и никой не е в състояние да ги вкара в релсите на нормалния живот. Впрочем преди много години, Антон Югов как успя да се справи с "циганския проблем" за седмица, а нашите демократични управници нямат и желание даже да се справят с тях? КОЙ Е НЕКАДЪРНИК ???
  • 52 Кирил Младенов

    0 0 Отговор
    Ще се появи новият Фюрер , споко, нека м...лите да се поразмножат.