Last news in Fakti

9 Май, 2017 08:48 4 035 1

Видели изчезналия Ивелин в черна кола

  • ивелин узунов-
  • смолян-
  • смилян
Видели изчезналия Ивелин в черна кола - 1

В 4 часа сутринта е получен сигнал, че младият Ивелин, който изчезна преди дни, е бил забелязан в село Чокманово. Родителите му са хукнали натам още от рано сутринта, информира Нова телевизия.

"Изчезнал е от понеделник. Бил тръгнал с някаква черна кола, ходим навсякъде и го търсим, няма го никъде. Всички сме накрак. Не знам как да си обясня тази ситуация. Няма никакви проблеми, младо момче е, на 19 години", сподели роднина на изчезналия Ивелин.

"В 4 сутринта получихме информация, че е забелязано момчето в село Чокманово. Претърсваме много градове. Проверени са много адреси, снощи се включи и техника на Главна дирекция "Гранична полиция".

Цяла нощ издирването продължаваше.

Снощи проверихме друг сигнал, но се оказа, че не е момчето, което ние издирваме, затова отново се насочихме към участъка, където е засечен от фотокапан, заяви директорът на полицията в Смолян.

"То е скромно момче, с ограничен кръг от познати, което помага в семейния бизнес, не обикаля и не разполага с автомобил. За всички това е един интересен случай и не може да се предположи поради какви причини момчето е тръгнало", добави той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ханку брат

    0 0 Отговор
    "Родителите му са хукнали натам". "Всички сме накрак"
    Бравос