Last news in Fakti

9 Май, 2017 15:58 4 122 1

Педофил изнасили дете в мазето на кметство

  • поморие-
  • порой-
  • изнасилване-
  • поморие-
  • мазе-
  • кметство

Зверството се е случило в поморийското село Порой

Педофил изнасили дете в мазето на кметство - 1
Снимка: Shutterstock

Педофил е блудствал по с 12-годишно момче в поморийското село Порой. Това бе съобщено на извънреден брифинг с участието на председателя на Апелативната прокуратура в Бургас - Любомир Петров, заместника му Йовита Григорова, директора на ОД на МВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов, директора на ОД на МВР-Ямбол Генчо Иванов.

Задържаният е 43-годишният Фазлъ Ахмед. Детето, което е с психични проблеми, е изнасилено от криминално проявения мъж. Хомопедофилът закарал жертвата си в мазе на постройка към кметството и там блудствал с него. Задържан е от полицията.

Педофил изнасили дете в мазето на кметство

На извънредния брифинг съобщиха и за задържан за опит за убийство в Ямбол. 36-годишният Михаил Георгиев пребил 8-годишната си жертва брутално и я хвърлил от втория етаж на сграда. В момента жертвата е в много тежко състояние, в кома, а лекарите се борят за живота ѝ. Мотивът на Михаил бил, че неговите деца имали конфликт с жертвата и затова го е направил.

От Прокуратурата и ОД на МВР-Бургас съобщиха още една извънредна новина. Четирима криминално проявени за притежание на наркотици са пребили жестоко 16-годишен бургазлия. Нападението е станало в горичката край кв. Банево. Пребитото момче има телесни повреди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 помак

    9 1 Отговор
    За такива озверги като тези,смъртното наказание си е задължително!Сега ако имат пари ще почнат едни овъртания и нищо чудно,жертвите да станат обвиняеми.