Last news in Fakti

16 Май, 2017 22:07 2 834 3

Обирджии нинджи тероризират кв. „Симеоново” в столицата

  • крадци-
  • обирджии-
  • нинджи
Обирджии нинджи тероризират кв. „Симеоново” в столицата - 1
Снимка БТВ

Обирджии с акробатични умения, получили името „Бандата на нинджите”, тероризират жителите на столичния квартал „Симеоново”.

В рамките на една седмица са разбити и ограбени четири къщи. Според жителите на „Симеоново” крадецът е един и същи с този, заснет при обир в кв. „Лозенец”, съобщи bTV.

Част от стопаните разказват, че крадците ловко се катерили по терасите и домовете им.

От началото на годината досега в Симеоново са регистрирани 8 обира, обясниха ни оперативни работници, а от кражби през последните дни никой не се е оплакал.

В Симеоново признаха, че жалби няма, тъй като се страхуват от нови обири и не вярват на полицията. Затова са решили да се пазят с бодлива тел и с ток по оградите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    7 0 Отговор
    Хах убава държава!
  • 2 баш батка

    5 1 Отговор
    Новодошлите селянчета от Студетски Град, които ограбват на бабите стартите къщи сега вече и в Симеоново. Полиция Йок както казва Реза :)
  • 3 555

    1 1 Отговор
    В Бояна има много обири от роми тинейджъри, пристигат с кола привечер по тъмно, като един чака в колата а 3-ма влизат, ако сварят човек бият много-много яко, един пенсионер едва не почина от ритници