2 029 0

Издирваните сестри изчезнали посред нощ от дома на дядо си

Мартин Христов

Три сестрички - на 15, 16 и 17 години, от русенското село Иваново изчезнаха мистериозно от дома на дядо си. Момичетата Глория, Станка и Силвия се издирват неуспешно вече 10 дни, а близките име се молят да не са убити като Белнейски, пише в. "Телеграф".

За последно Глория, Станка и Силвия били видени от чичо си Георги да спят в стаята заедно с 12-годишното си братче. Това било към 23,15 часа на 28 май. Около час след това баба им също станала да ги нагледа, тъй като момчето било болно, но трите сестри вече ги нямало.

За четирите деца се грижели бабата, дядото и чичото. Преди три години майка им ги напуснала и заминала за Португалия, където се събрала с друг мъж. След това баща им тръгнал по Европа да работи, за да може да ги изхранва.

"Дори и момичетата да имаха телефон, ако са попаднали при сводници, няма кой да им даде да позвънят. Отвлечени са и дано не са убити", притеснява се дядото Йордан.

Никой от близките не иска дори да допуска, че може да са ликвидирани като сестрите Белнейски, но и такива мрачни мисли им се въртят в главата.

Роднините на момичетата твърдят, че не са забелязали те да говорят със съмнителни мъже. Дядото все пак дал на полицията едно име на техен съсед, в когото се съмнявал, но се оказало, че човекът е в чужбина повече от месец.

Русе / България


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай