1 096 2

Осъдиха педофил на 9 години

Венцислав Михайлов

Педофил ще лежи 9 години, съобщиха от прокуратурата.

Това става възможно по внесен обвинителен акт на Софийска районна прокуратура, на 04.07.2017 г. Софийският районен съд постанови осъдителна присъда спрямо Т.Б.

С първоинстанционната присъда на Б. е наложено ефективно наказание „Лишаване от свобода“ за срок от девет години при първоначален строг режим в съответствие с направеното в хода на пледоариите по делото искане от прокурора.

Т. Б. е предаден на съд от Софийската районна прокуратура за извършени от последния действия на полово сношение с лице от същия пол, ненавършило 14-годишна възраст, чрез използването на положение на зависимост и надзор. За посоченото престъпление е предвидено наказание „Лишаване от свобода“ за срок от три до дванадесет години.

В хода на съдебните пледоарии прокурорът е поискал от съда Т. Б. да бъде осъден ефективно при превес на отегчаващите вината му обстоятелства.

Представителят на държавното обвинение е аргументирал искането си за определяне на наказание на Т. Б. в размер около десет години лишаване от свобода, независимо от обстоятелството, че последният е неосъждан /реабилитиран/, с изключително високата обществена опасност на извършеното от него деяние. Действията на полово сношение са били осъществени от подсъдимия през 2012 г. спрямо сина, тогава седемгодишен, на жената, с която Б. живеел на семейни начала.

Тъй като последната ходела на работа, през деня детето оставало само с подсъдимия в жилището им в гр. София. Б., който следвало да се грижи за него в отсъствието на майка му, се възползвал от това положение, осъществявайки полов контакт с детето въпреки волята му.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 14:05  06.07.17
  За такива теябва бесило, няма защо да ги храним направо въжето и да се приключва.
 • гост
  Отговор
  2 22:04  06.07.17
  Тоя го чака голямо Е..не с големи парафинови у..ви !

Напиши коментар:


Публикувай