Last news in Fakti

10 Юли, 2017 09:05 1 827 5

Откраднаха банкомат от санданско село

  • банкомат-
  • кражба-
  • катунци
Откраднаха банкомат от санданско село - 1
Снимка: Shutterstock

Откраднат е банкомат от село Катунци, община Сандaнски, съобщи бТВ.

Устройството е изтръгнато и извлечено с автомобил.

Устройството е било монтирано на входа на сградата на кметството в Катунци, в която се помещава и полицейския участък на селото.

Кражбата е през нощта, устройството било вързано за автомобил, крадците го издърпали, влачили го 100 метра, след което го качили в автомобила и отпътували в посока Гоце Делчев.

Това е поредният откраднат банкомат в Югозапада България.

Само преди месец бе задигнат банкомат в кюстендилското село Бобошево, а за година и половина крадци задигнаха банкомати в Гърмен, Банско, Дупница.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гошо перник

    0 0 Отговор
    Пуиката и сие......100%
  • 2 незнайко

    2 0 Отговор
    И колко от тези кражби са разкрити ?
  • 3 телепат

    2 0 Отговор
    Защо не сложат по един GPS на всеки банкомат+алармена система и ще ги хващат много по-лесно крадците ? Не струват много .

    Коментиран от #4

  • 4 Лупи

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "телепат":

    Е той банкомата е бил в сградата на полицейския участък :)
    Те щом от там са го откраднали ти чакай да го намерят после пък дори и с GPS :) Просто на някой, като не му се работи и е завърши 8-ми клас с ракията на баща си става полицай :)
  • 5 Роман дизел

    0 0 Отговор
    Бог да пази България че полицията е на щат. Така се теглят пари в България дръжте му петите. Власта учи народа ! Да живее КТБ.