1 673 2

Тираджия, пребил и опитал да изнасили румънка, отърва затвора

Мартин Христов

Районният съд в Бяла осъди на 2 г. затвор с 4-годишен изпитателен срок 66-годишния шофьор на ТИР Илия И., който се опита да изнасили, преби и ограби румънка.

Освен това тираджията трябва да заплати на 38-годишната пострадала и обезщетение за претърпени неимуществени вреди в размер на 1500 лв., съобщиха от прокуратурата.

На 29 март т.г. 66-годишният Илия извършвал курс с товарен автомобил от румънския град Брашов до Велико Търново. На Околовръстния път на Букурещ шофьорът взел на „стоп“ румънка. Тя помолила българина да я закара до ГКПП "Лесово", но двамата не говорили за заплащане на транспортната услуга.

По пътя шофьорът на няколко пъти посегнал да я опипва, но жената му обяснила, че не е проститутка. Въпреки това след като преминали през граничния пункт "Дунав мост", в района на село Обретеник шофьорът отбил по второстепенен път, спрял камиона до гориста местност и поискал сексуални услуги.

Румънката успяла да се отскубне и да излезе навън. Опитала да вземе двете си чанти, но шофьорът ги издърпал от ръцете й, слязъл от камиона, настигнал я и започнал да и нанася побой, но тя побегнала и се скрила в храстите.

Илия И. е признат за виновен за опит за изнасилване и грабеж на 200 румънски леи, 6 кутии бира и две чанти с дрехи, всичко на обща стойност 221 лева.

Присъдата на първоинстанционният съд не е обжалвана и е влязла в сила.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • АНОНИМЕН
  Отговор
  1 09:20  25.07.17
  П...Л......
 • Аааааа
  Отговор
  2 11:42  26.07.17
  Първо: на Илия не му става! Второ: за първи път чувам румънка да бяга от луканка! Трето: на стоп до Лесово не знае ли че ще лъсне бастуна!

Напиши коментар:


Публикувай