Last news in Fakti

7 Август, 2017 12:52 8 316 30

Украинец засенчи родни автоджамбази (ВИДЕО)

  • автомобили-
  • кражба-
  • украинец-
  • коли-
  • автоджамбазин
Украинец засенчи родни автоджамбази (ВИДЕО) - 1

Украинец, разработващ устройство, което успява да засече кода на алармите на автомобили, налази България с цел реклама.

Мъжът, чийто псевдоним в мрежата е Wasp Killer (убиец на оси), публикува няколко видео клипа от „авантюрите” си в страната, демонстрирайки функционалността на уреда, съобщава сайтът "Флагман".

Убиецът на оси влиза в България през Сърбия, возейки се на предната седалка на автомобил, управляван от негов шофьор. Почти през цялото време той снима и говори с „колегата си” с подигравателен тон за страната ни. На няколко пъти мъжът показва ръцете си и впечатление прави масивният му златен пръстен, на който е гравиран псевдонимът му “Wasp Killer”. Чак когато пристигат на морето – в Бургас, Несебър и Варна, той демонстрира устройството “Pandora Key Grabber” (key grabber – ловец на ключове).

Публикуваме двете видеа на украинеца, които той сам е качил в мрежата. На първото се вижда престоят му в София и пътуването му до Бургас и Южното Черноморие, на второто той е в Несебър, Слънчев бряг, където вече прави същинската демонстрация под носа на собствениците на набелязаните автомобили.

Какво всъщност представлява то? Нагледно е обикновено дистанционно с дисплей. Проверка на медията показа, че то се продава навсякъде онлайн и струва около 1900 евро. Всъщност обаче функцията му е това, което го прави специално. То има 10 мемори слота – всеки един от тях препрограмируем и отговарящ на 10 различни марки и модели автомобили.

Украинец засенчи родни автоджамбази (ВИДЕО)

Има автоматичен режим за „сканиране”, който в радиус от 100 метра буквално засича кода на всяка кола, която се отключи от собственика си. Този код след това се записва в Пандора и с натискането на бутон притежателят на украинското устройство отключва съответното возило. Историята след това е ясна – веднъж отключено, нищо не пречи на опитния крадец да запали автомобила без ключ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Прост

    42 0 Отговор
    Засенчил бил!? По скоро е дошъл да го продаде тук.
    Полицията СПИ!!!
  • 2 DADA

    24 1 Отговор
    А ко праим с имобилайзера?
  • 3 самосезерайте се

    36 0 Отговор
    И толкова ли е трудно този усрайнец да го хванат и да потърка малко наровете по нашите зандани ? Дал им е куп жокери, къде е бил и лесно, ще разберат кой е освен, ако полицията "няма интерес" ?
  • 4 Работа ви чака

    24 1 Отговор
    Хайде полицията, какво чакате, чак регистрацията му имате - ако не можете да я намерите - B 6492 BC, първото видео, 24 минута и 1 секунда

    Коментиран от #28

  • 5 FUCK OF

    20 5 Отговор
    ГЛЕДАЙТЕ ФИЛМА ,,ХАКЕР'' !!!!

    А ИНАЧЕ......ХОХОЛИТЕ СА ЗА ТРЕПАНЕ......ПЪЛНИ БО*****И......

    Коментиран от #9

  • 6 Смешници

    21 0 Отговор
    Ще ми засече кода и кво от това. Той като скокне кода на следващото натискане какво става. Отговор, нищо! Смешникът отива да краде някой трабант. Трябва да ме дебне поне няколко пъти да натискам дистанционното и да има сериозен алгоритъм това устройство за пресмятане на следващия код.
    И като ми отвори колата и ще ми открадне панела на радиото. Просто защото друго в нея няма и няма да може да я запали без да въведе кода през клавиатурата! Пак успех.
    Виж може да пробва да потърси резервните ми ключове във сенника. Нали така става у холивуд.
    Хахахаха така не съм се смял отдавна, както на тоя смешен бабаит!
  • 7 onq s konq

    12 7 Отговор
    Слет като го изгледах това много сериозно се притесних но ми блесна една гениална идея!Просто ше си свалям волана и ше си го носа в една торба!Нали само една гаика го държи!Па да видиме как ше ми краде тоя престъпник беенвето като нема волан!

    Коментиран от #10

  • 8 Gost

    12 1 Отговор
    Как може бе ?? Такива пи....ки с нас да си прави ??? Що не иди в емиратите да пробва с такова видео???хулигана мръсен....
  • 9 гост

    7 8 Отговор

    До коментар #5 от "FUCK OF":

    Не знам ти как ги определи, че са хохли след като този разговаря на чист руски език, без грам украински акцент, плюс това едно от това видеота от 4 месеца виси в тубата и там коментирите под него са оставени само от руснаци.

    Коментиран от #17

  • 10 оня с кобилата

    20 2 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    Аз ти предлагам да си източиш и нафтата в една туба и да си вземеш и акумулатора с тебе!Така ще го затрудниш максимално!
  • 11 Пазарен Либерализатор

    11 1 Отговор
    Аз москвича съм го направил да се пали с пръстов отпечатък и скан на ириса, така че ме боли шнура!
  • 12 Борчо

    5 3 Отговор
    На клипа се вижда, че джаджата работи на евтини коли, среден клас. Не виждам това чудо как ще хване безконтактния ключ/карта на кола 2015 г, които са с обсег 1-2 метра. Не, че и за тях няма лекарство, но не е по силите джаджата на този руснак. И аз мисля, че не е украинец, и същия е дошъл да си хване шаранчета за 1900 евро бройката.
    Моята кола е пипната от доверен жичкаджия/компютърджия. ОБД буксата е модифицирана, и на още едно две места е пипнато, та няма палене. Единствено могат да я вдигнат с репатрак, което важи и за други коли - нарочат ли те, викат репатрак.
  • 13 Боклук мръсен

    8 2 Отговор
    Хохли долни..
  • 14 Иван

    2 2 Отговор
    007 e кода за Русия. Защо пишете украинец? ако е не е грешка е доста целенасочено м исе струва.
    Говори си перфектен руски и не е никакъв украинец. На руския джип по номера каза, че му е от региона.
  • 15 Иван

    6 4 Отговор
    И само да ви светна. Достабне всички естествено/ от руснаците са напропагандирани и въпреки, че си пътуват в бившия соц лагер, имат доста ниско мнение и за нас специано българит,е а и за други страни, като ни определят като "ебати дребната държавичка" и "мизерния народ" така че не ме учудват коментарите на този. А и си е прав след като не могат да го хванат. За разлика от украинците,които на границата ми казваха брате. Ама откъде да знаете...пропаганда промива мозъци непрекъснато....
  • 16 NKNKOF

    7 1 Отговор
    В ПЪРВИЯ КЛИП СЕ ВИЖДА НОМЕРА НА МЕРЦЕДЕСА С КОЙТО ОБИКАЛЯ - В 6432 ВС - ПОЛИЦИЯТА АКО ИСКА МОЖЕ ДА ПРЕДПРИЕМЕ НЯКАКВИ МЕРКИ НО ЕДВА ЛИ...... ВСЕ ПАК СМЕ В БЪЛГАРИЯ!

    Коментиран от #27

  • 17 FUCK OF

    9 2 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    ЖИВЯЛ СЪМ С УКРАИНЦИ(ХОХОЛИ) И ТЕ УВЕРЕРЯВАМ ,ЧЕ РАЗГОВАРЯТ НА ЧИСТ РУСКИ ЕЗИК БЕЗ НИКАКЪВ АКЦЕНТ....
    А,ЧЕ СА МЪРЗЕЛИВИ И НЕМАРЛИВИ(МЪРЛЯЧИ) И ТЕМ ПОДОБНИ ВРЕМЕТО ГО ДОКАЗА.....
    СПОМНИ СИ ЧЕРНОБИЛ......
    И ЗАЩО ПОТЪНА ,,КУРСК''

    Коментиран от #19

  • 18 JEEP

    4 1 Отговор
    Пълен т...к. Дори да запише кода, какво правим ако е скачащ? Какво правим с ключалката на волана и вградения в ключа транспондер? Пълен смешник. Ще направи някой лев от начинаещи апаши докато не настъпи нечии интереси.
  • 19 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "FUCK OF":

    Живял си ти...) На мен като като българин, живеещ в Русия, не ми е изобщо трудно да различа украинец от руснак по акцента, молдованите между другото го имат почти същия акцент, та не те знам ти с какви украинци си живял.

    Коментиран от #20, #26

  • 20 FUCK OF

    3 1 Отговор

    До коментар #19 от "гост":

    И В МОМЕНТА СЪМ С ТЯХ....
    ПРОСТО СА БОКЛУЦИ...ТОВА Е....

    Коментиран от #21

  • 21 гост

    0 1 Отговор

    До коментар #20 от "FUCK OF":

    Е, щом са боклуци чий го дириш при тях ? Тогава значи и ти си....

    Коментиран от #22

  • 22 FUCK OF

    3 2 Отговор

    До коментар #21 от "гост":

    ТИ ПЪК КАКВО СИ ЗАРИТАЛ ДА ГИ ЗАЩИТАВАШ ТИЯ ХОХОЛИ БЕ .....
    ГЛЕДАЙ СИ ТАМ РУСИЯТА И СИ СТОЙ МИРЕН.....
    ПЪК АЗ КЪДЕ ЖИВЕЯ СИ Е МОЯ РАБОТА....

    Коментиран от #23

  • 23 гост

    2 3 Отговор

    До коментар #22 от "FUCK OF":

    Добре ве, млъквам, но първо ке те светна, че не защитавам никакви хохли, прасто искахда ти кажа. е този от видеото е руснак.
    Със здраве !

    Коментиран от #24

  • 24 Знаещ

    1 3 Отговор

    До коментар #23 от "гост":

    Не е сигурно. Оказва се, че пет милиона украинци не говорят украински. Може да е някой от тези пет милиона. "Членът на Върховната Рада Ирина Фарион смята, че тези, които не искат да учат украински език, трябва да бъдат подвеждани под наказателна отговорност, пише вестник Правда. Фарион е пояснила, че такава практика се ползва във Франция за хора, които използват англицизми в речта си. „В страната има 14 % украинци, които са заявили, че родният им език е руският, т.е. езикът на окупантите. Това свидетелства за страшна мутация на тяхното съзнание. Това са пет милиона украинци-дегенерати. Те трябва да бъдат спасени”, е казала Фарион."
  • 25 Божко

    3 0 Отговор
    Не подценявайте това устройство! Не всички кодове са лесно разбираеми, а особено keeloq скачащия, но и зависи колко битово е кодирането.А щом си е направил такова устройство,няма проблем и с кода на имобилайзера.
  • 26 прикордонник

    0 1 Отговор

    До коментар #19 от "гост":

    Същия- дръндзули!
  • 27 прикордонник

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "NKNKOF":

    Този отдавна не е в БГ. А колата е с българска регистрация- такива нямат в Украйна! Това е снимано доста отдавна...
  • 28 прикордонник

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Работа ви чака":

    Ти откри топлата вода бе баце! Това тук е снимано преди месеци, а регистрацията е българска.
  • 29 Механик

    1 1 Отговор
    Едно скрито клапанче на горивото и този може да си навре пандората в неговата "пандора".
  • 30 backtrack

    0 1 Отговор
    Как се компроментира скачащ код е описано в енциклопедията, как се крадат коли не е описано никъде.
    http://www.obd2auto.com/315mhz-remote-control-code-scannercopier-p-1449.html