1 893 1

Убитият в Павлово - жертва на син наркоман

Мярката за неотклонение на младия мъж е задържане до 72 часа

Мартин Христов

Убийството, извършено в събота в столичния квартал "Павлово", е дело на сина на починалия. Това заявиха от прокуратурата на извънреден брифинг по повод убийство в столичния кв. „Павлово“.

Младият мъж е отишъл преднамерено с тази цел. Ножът е взел от неговата къща в Мало Бучино. Взел си е резервни дрехи. Деянието не е плод на някаква емоция, обяви Емилия Русинова..

"Извършителят е употребил наркотични вещества. Той е споделил пред приятели, че има намерение да убие баща си. Той е откаран до местопроизшествието от свой приятел. Наръгал е многократно баща си. Изхвърлил е дрехите и оръжието, с което е извършил убийството, в близката река. Те бяха намерени. Проведени са множество експертизи и разпити. Извършителят е задържан за 72 часа, като утре ще бъде поискана най-тежката мярка "задържане под стража".

През 2007 г. е имало производство срещу него за хулигански деяния. В семейството е имало е влошени отношения в продължение на дълги години. Майката и бащата на извършителя на убийството са прекратили брака си в началото на месец май, тази година", каза още Русинова, цитирана от Блиц.

Мярката за неотклонение на младия мъж е задържане до 72 часа, като прокуратурата ще настоява за най-тежката мярка - задържане под стража.

Опитваше се да ни насочи в грешна посока. По наши данни системно е употребявал наркотици. Сам е бил и не сме сигурни дали това момче, което го е откарало до там, е знаело къде отива. Разпитите продължават, каза още Русинова.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Будалата
    Отговор
    1 17:03  06.11.17
    Не се радвайте много на самопризнания. След време ще каже не съм аз убиеца. Като унуй наркоманче дето уби майка си , баща си и малкото си братче че щяло да го издаде. И после реве не съм аз убиеца. И едно мотане по съдилища.

Напиши коментар:


Публикувай