1 904 7

Ислямист, заплашвал Нинова, опита да нахлуе в кабинета й

Мартин Христов

Кемил Рамадан, който заплаши Корнелия Нинова и президента Румен Радев, е направил опит да нахлуе в кабинета на лидера на БСП.

Мъжът е бил спрян от охраната, успял е да избягал, но е заплашил, че ще се върне пак.

За случая от Позитано 20 веднага са подали сигнал и вчера полицаи са разпитали свидетели в централата на партията, пише Блиц.

През юни тази година, след отправени заплахи с sms-и до Нинова, Рамадан беше задържан от служители на ДАНС в близост до джамията в София.

Едно от съобщенията му до лидера на БСП гласеше: "Нинова, кажи на президентчето си Радев, че така не се прави – Ифтар вечеря на мюсюлманите! Седнали ми агентите на ДС на вечеря с главното мюфтийче, Андрейчо, и се подиграват на всички български мюсюлмани! Затова Аллах-Бог ще ви погуби. Аллахуакбар!!!"

След задържането му през юни той призна за изпратените от него съобщения, съдържащи заплахи и бе освободен след 24 часа. Тогава службите установиха, че изпращачът на заплашителните СМС-и изобщо не е с нарушена психика.

Кемил Ахмед Рамадан е по-големият син на имама в Костандово. Учил е в Саудитска Арабия и е член на забранената фондация ИГАСА. Изповядва радикален ислям. Бил е кандидат за президент.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Сссс
  Отговор
  1 12:23  29.11.17
  Тоя е пълен палячо,търси начин да влезе в новините!
 • гларус
  Отговор
  2 12:24  29.11.17
  Ех баи Тошо върни се
 • Sieg Heil
  Отговор
  3 12:33  29.11.17
  А в това време съдим Сръбските герои в Хага . Сами си режем главите
 • Ядеитн
  Отговор
  4 12:36  29.11.17
  Нинова е оправна и хитра кака, може да са варди и сама. Тоя манафин само прави постановка.
 • учен
  Отговор
  5 12:47  29.11.17
  Ето ви пример за ФАЛШИВА новина и ОПИТ за отвл. на вниманието ! ТЕМАТА от днес нататък е - ЩЕ подаде ли оставка .след разкритията на А. Тод. за откраднати 1.8 мил. при приватизацията от Нинова ? Ще бъде ли разследвана ? Или ще чака да и прекратят ВИЗАТА за САЩ и блокират сметките й в американски банки !
 • На всеки километър
  Отговор
  6 14:14  29.11.17
  Нинова не се претиснявай,човека е завършил в Саудитска Арабия,а те са наши приятели от днес,та работата ще се оправи.Сега може да спретнете едно посещение със Симиончо до Рияд,той пътя вече го научи наизуст.Само вие още не сте ходили до там....
 • батко бугар
  Отговор
  7 19:42  29.11.17
  Сега може и хасанчо да се изходи по темата... Нали тоя му е кумир!!!

Напиши коментар:


Публикувай