1 394 1

В Сандански арестуваха педофил от Англия

При проверката у англичанина е намерен и канабис

Денис Джамбазов

Англичанин, настанен в един от хотелите на Сандански, бе задържан от полицията. В хотелската му стая след проверка полицаите открили порнографски материали с деца, съобщи вестник "Струма".

Грозни сцени на сексуално насилие върху непълнолетни, както и снимки на голи деца, съдържал компютърът на чужденеца. При проверката у англичанина е намерен и канабис. Според показанията му той дошъл в Сандански при приятел(друг англичанин), който го извикал, за да му помогне, докато ремонтира апартамента си в курортния град.

Полицията проверява има ли криминална регистрация в Англия задържаното лице - заради съмнения, че е издирван от чуждите власти. Това е поредният педофил, разкрит на територията на областта през последната седмица.

Само преди дни ГДБОП задържа за педофилски материали и онлайн сексуална експлоатация на деца 31-годишния Здравко Мушев и 47-годишния Кирил Тешовски от Гоце Делчев. Мъжете са засечени след разследване на служители на специализирания сектор за борба с киберпрестъпността на ГДБОП и колегите им от регионалното звено в Благоевград. По думите на задържаните те свалили някакви програми и случайно попаднали на детските снимки.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Юбряяяяяя
    Отговор
    1 14:46  04.12.17
    Нищо ново! Те и брекзита го направиха от педераслък!

Напиши коментар:


Публикувай