2 913 3

Ограбиха дома на Петър Хубчев

Откраднат е екип от световното първенство в САЩ през 1994-а г.

Светослава Ингилизова

Банда за грабежи, част от която бе заловена вчера, е посегнала на бившия футболист и настоящ треньор на националния ни отбор по футбол Петър Хубчев, съобщи БЛИЦ.

Вчера в столичния квартал „Люлин” мощна банда за грабежи извърши обир на магазин. Тримата апаши нахлули в супермаркета, въоръжени с метални пръти и са заплашили служителите. Избили са касата на магазина по позната схема и са я изхвърлили през прозореца и избягали.

След обиски в домовете на Стоян Янакиев - Дългия, Николай Илиев - Понти и Красимир Пешев - Мраморския са открити вещи от удара срещу бившия защитник.

Дори свили екипа от световното първенство в САЩ през 1994-а година. Откраднати са още пари и техника. Обирът е станал преди около 3 седмици в апартамент на Хубчев близо до централната част на столицата.

МВР издирва Красимир Пешев с прякор Мраморския, който при вчерашния екшън е оказал яростна съпротива при задържането, ранил е единия от полицаите и е успял да избяга.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Петър
  Отговор
  1 19:16  12.12.17
  И какво от това. Защо ни занимавате с глупости. Постоянно се обират къщи но не пишете за тях.
 • Plovdiv
  Отговор
  2 22:05  12.12.17
  Защо полицаят не го е убил на място като куче?!
 • НЯКОЙ СИ
  Отговор
  3 06:37  13.12.17
  АЗ СЕ ЧУДЯ НА ПОЛИЦАИТЕ..? ВЪОРЪЖЕН СЪМ,АЗ СЪМ ЗАКОНА И ЩЕ МИ ПОСЯГА НЯКАКЪВ МЪРЛЯЧ ПРЕСТЪПНИК.....? МИ ВАДЯ ПИСТОЛЕТА И ДИРЕКТНО ГО ГРЪМВАМ...ОТ УПОР......ПЪК НЕКА ПОСЛЕ ДОКАЗВАТ ..КАКВО И ЩО....? ПРЕДИ 3 ДНИ ПИСАХТЕ ,ЧЕ В ЩАТИТЕ ПОЛИЦАЙ ЗАСТРЕЛЯЛ НЕВЪОРЪЖЕН ЧОВЕК.... МИ СУМА ТИ НАРОД ОРЕВА ОРТАЛЪКА ,ЧЕ ПОЛИЦАЯ БИЛ УБИЕЦ ,ЧЕ ТОВА И ОНОВА.... АМИ КОЛКО ПОЛИЦАИ И НЕВИННИ ХОРА СА ЗАГИНАЛИ ОТ РЪКАТА НА ВЪОРЪЖЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ??? КРИВО ДА СЕДИМ,ПРАВО ДА СЪДИМ....

Напиши коментар:


Публикувай