2 233 8

Задържаха индийци, нападнали пловдивски полицаи

Мартин Христов

Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняеми и задържа по бързо производство двама индийски граждани за хулиганство.

34-годишните Кулжит С. и Амандиип С. са обвинени, че са извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, които се отличават с изключителен цинизъм и дързост, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Срещу Амандиип е повдигнато и обвинение и за причиняване на лека телесна повреда на полицейски орган.

До момента е установено, че на 2 януари, в централната част на града, двамата чужденци извършили хулигански действия, за което бил подаден сигнал на тел. 112. На място пристигнал дежурен екип на полицията и при опит да бъде задържан, Амандиип нанесъл телесна повреда на един от служителите, като го ударил в ръката и крака.

Двамата индийци били отведени в 4 РУ на МВР-Пловдив, където продължили да буйстват, като блъскали вратата на арестното помещение и отправили обиди към служителите на МВР.

Те са задържани за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Разследването по случая продължава, назначени са експертизи.

Установено е, че обвиняемият Кулжит С. е постоянно пребиваващ в България, а обвиняемият Амандиип С. е индийски гражданин с документ за самоличност, издаден от Германия, уточниха от прокуратурата.

Пловдив / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • шутове до откат
  Отговор
  1 19:45  04.01.18
  Да ги наритат здраво, че и без това си имаме достатъчно индиици тук !
 • Нафалфорий
  Отговор
  2 20:03  04.01.18
  Публикувано във факти.бг: Задържаха индийци, нападнали пловдивски полицаи Вече тъй ли ги наричат?
 • Шошо
  Отговор
  3 20:11  04.01.18
  Удар по юмрука на полицая с нослето и после най нахално се е хвърлил под кубинките на полицая с което е причинил разкъсване на подметката , като всичко това е постигнал само с глава. Просто полицая го е объркал с маймунка :)
 • чалма тв
  Отговор
  4 20:31  04.01.18
  У САЩ криво ли погледнеш полицая ,живота ти приключва на мига.При нас тупаш ги , плюеш, стреляш,газиш с кола и нищо. Водят след това нарушители в РПУ, а би трябвало в моргата.

 • Индийци?
  Отговор
  5 00:03  05.01.18
  Демек оригинални цигани, не сурогати като родните.
 • Истината винаги боли
  Отговор
  6 00:11  05.01.18
  Ами ние си имаме достатъчно,тези да си заминават при приемната майка-Англия и да побързат че ще се задейства Бриксита!!!
 • Бай Хой
  Отговор
  7 10:27  05.01.18
  Уха !!! Ей сега е момента да си го върнат за всички цигании - на тия вносните буйстващи елементи ... Глоба по 300 лв. Това сме ние - толкова ни е силата :(
 • 1234
  Отговор
  8 10:19  07.01.18
  Какъв по подходящ момент от този държавата да ги екстрадира в Индия без право да идват в България никога по вече.Белите народи правят така.

Напиши коментар:


Публикувай