2 213 8

Затвор грози учителката от "Брезичка"

Светослава Ингилизова

В ОДЗ „Брезичка“ има извършено насилие над деца. Това е заключението на Районна прокуратура Бургас.

На база това е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.187 от НК.

Ето и цялото съобщение:

По повод излъчени от медиите материали, съдържащи упражнено насилие над деца в детска градина „Брезичка“ гр. Бургас и след приключена предварителна проверка по случая, Районна прокуратура Бургас е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.187 от НК.

Съобразно закона за извършено престъпление по чл.187 от НК се предвижда наказание до три години лишаване от свобода или пробация, както и обществено порицание.

Чл. 187. Който изтезава малолетно или непълнолетно лице, намиращо се под негови грижи или чието възпитание му е възложено, ако извършването не представлява по-тежко престъпление, се наказва с лишаване от свобода до една година или с поправителен труд, както и с обществено порицание.

Районна прокуратура – Бургас е възложила на разследващи полицейски служители да извършат необходимите процесуално- следствени действия, с цел събиране на доказателства, след което да докладват на наблюдаващия прокурор.

Към настоящия момент няма привлечени лица към наказателна отговорност.

Припомняме, че учителката Милена Иванова от ОДЗ "Брезичка" в Бургас бе заснета със скрита камера да блъска и обижда 4-годишни деца. Тя ще бъде разследвана.

Бургас / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Plovdiv
  Отговор
  1 19:33  09.02.18
  Нали видеозаписът не е доказателство, според "съвършените" родни закони?!... И след като в тоя случай явно ще бъдат счетени като доказателство, кога ще почнат да важат и в случаите, когато са замесени политици??? Както при Разбойко ненакрадисов и ОНЯ запис???????????????

  Коментиран от #2

 • ЗПБ
  Отговор
  2 20:13  09.02.18

  До коментар #1 от "Plovdiv":

  То и снимките не са доказателство, ама ходи го обяснявай в КАТ. И винетките бяха обявени за невалидни, но някой да си е взел обратно парите??? Не забравяй, че това е България, все пак!

  Коментиран от #3

 • Plovdiv
  Отговор
  3 20:23  09.02.18

  До коментар #2 от "ЗПБ":

  "Това е България" единствено защото ние позволяваме "това да е България"!

  Коментиран от #4

 • ЗПБ
  Отговор
  4 20:32  09.02.18

  До коментар #3 от "Plovdiv":

  Абсолютно вярно! Няма място за спор по този въпрос!

 • Патето Яки
  Отговор
  5 17:50  10.02.18
  Публикувано във факти.бг: Районна прокуратура – Бургас е възложила на разследващи полицейски служители да извършат необходимите процесуално- следствени действия, с цел събиране на доказателства,........... Като разпитат персонала и децата ще се намерят доказателства и свидетели. Записите са повод за възбуждане на разследване. В някои случаи започва разследване от публикации на медиите..... Проблема е че всяко чудо е за три дни и след това пак децата и бебета ядат бой от откачалки.
 • незнайко
  Отговор
  6 10:53  11.02.18
  Вече прекаляват с този случай! Никой не обяснява причината за това отношение на учителката! РОДИТЕЛИТЕ САМО ИСКАТ, БЕЗ ДА ДАВАТ !!! Как се възпитава това дете в къщи, защо не се каже ??? Защо винаги учителите са виновни ???
 • Бай село
  Отговор
  7 20:28  11.02.18
  Четете другата статия в кримито ,,БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА СА НА ПЪРВО МЯСТО В ЕВРОПА ПО УПОТРЕБА НА НАРКОТИЦИ;;; госпожо защо не избягахте в друга държава след като завършихте за учителка оставете родителите сами да си възпитават децата ,време е да подадете жалба и да осъдите родителите на тези деца за психически тормоз.
 • Я изкарай Гано
  Отговор
  8 16:46  12.02.18
  Едни други дето едва ли са ходили на градина убиха бездомник преди седмица; дете застреля собственик на кръчма на рожденния си ден; други изнасилили кон с прът, след време изнасилили и човек с прът - присъда УСЛОВНАААА!!!!!!!! Карал с 215 във Варна УБИВА 23годишен - пледира НЕВИНЕН; 21годишната Даниела от Севлиево, която я убиха кучета - собственика в Дания ПО ЖИВО-ПО ЗДРАВО; Решението: не миграция, евакуация!

Напиши коментар:


Публикувай