2 498 5

Избиха зъбите на ученик пред дискотека

Инцидентът е станал в Монтана

Мария Атанасова

Истински екшън се е разиграл посред нощ в събота в Монтана, съобщи "Булнюз". Непълнолетно момче е било зверски пребито пред дискотека „Клеопатра“.

Мелето е станало малко преди 5 часа. Група подпийнали младежи се скарали на финала на купона и излезли да разчистят сметките си навън. Отнесъл го 16-годишният И.И. Той бил нападнат от по-голям от него младеж, който започнал зверски да го налага на стълбите пред хитовото заведение, та чак до магазина за сувенири наблизо.

След среднощната свада хлапакът е с два избити предни зъба. Той е прегледан и травмите му са описани от съдебен лекар.

Полицията незабавно предприела разследване по случая. След като разпитали свидетели на боя, униформените прибрали няколко заподозрени и извикали очевидците да разпознаят извършителя. От показанията им станало ясно, че побойникът е 25-годишният Д.И. от Монтана.

Младият мъж е задържан в ареста за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Монтана / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Stefko 88
  Отговор
  1 11:56  12.02.18
  Защо не си е утях в 5 часа след като е на 16?
 • Диско99
  Отговор
  2 12:07  12.02.18
  Само веднъж съм влизал в дискотека - и аз на 16, и то селска и то с придружител и не съм си отварял устата пред други хора. Винаги съм знаел, че не е мястото за мен. Ама нейсе, дай да идем да се правим на мъже...
 • Салама Алеко
  Отговор
  3 12:48  12.02.18
  Проблема е че новото поколение не изпитва никакво уважение към ближния, бият учителите, родителите задъхани в ежедневието не могат да усетят изкривяването в децата си, и условните присъди валят една след друга! Чувството за безнаказаност е на всякъде! Сега бияча ще се признае за виновен, 2 години условно, и след 1 година че четем за новите му подвизи! Спречкали се в дискотека и го е осакатил, сега ще научим че не му е за първи път! А да видим!
 • Язе
  Отговор
  4 21:01  12.02.18
  Хитово заведение беше преди 12-15години.
 • The TRAPPER
  Отговор
  5 08:30  13.02.18
  Ако хвана сина си в 5 часа в дискотека лично аз ще му разбия зъбите.

Напиши коментар:


Публикувай